Ana sayfa Sosyal Medya Birisi Hande Erçel’e Azize dizisinin akıbetini hatırlatsın!

Birisi Hande Erçel’e Azize dizisinin akıbetini hatırlatsın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yeni sezona Azize dizisi ile başlayan Hande Erçel, Halka dizisinin ardından büyük bir heyecan ile Azize’de boy göstermişti. 2019 yılına iki dizi sığdıran Erçel, Halka’da çok başarılı bir performans sergilemişti.

Azize dizisinde ise en büyük handikap tüm yükün omuzlarına yüklenmesiydi. Sanki onun için bir dizi yapılmış ve yanına da güçlü isimlerden kurulu bir kadro oluşturulmuştu.

Kanal D’nin büyük beklentilerle yayınladığı Azize dizisi ne yazık ki, reytinglerde beklentilerin altında kalınca önce Salı günlerinden alınıp Cumartesi’ye taşındı.

2019’un bitmesine yakın bir dönemde de Kanal D tarafından apar topar yayından kaldırıldı. O karardan sonra Buğra Gölsoy, “Önümüzdeki maçlara bakacağız” klişesine benzer bir açıklama ile dizinin izlenmemesinin sebebinin izleyiciye sorulması gerektiğini belirten bir açıklama yaptı.

Hande Erçel ise tüm yükün omuzlarına yüklendiği Azize dizisinden sonra net bir cümle kurup da gelinen bu nokta hakkında açıklama yapmadı. Oysa hayranları ünlü oyuncudan bir söz söylemesini bekliyordu.

Erçel ise instagram hesabından son yaptığı paylaşımda karın keyfini çıkardığını ve çok da mutlu olduğunu ifade ediyor. 2020 yılına mutlu başlayan ve sevgilisi Murat Dalkılıç’ın desteğiyle de Azize’nin bitişinden duygusal olarak çok da etkilenmeyen ünlü oyuncu, bir açıklama yapıp da duruma bakışını anlatsa iyi olurdu.

İşte Erçel’in mutluluk ve huzur saçtığı paylaşımı:

Kar beklentim yüzmilyonbalo.. ????

Birisi Hande Erçel'e Azize dizisinin akıbetini hatırlatsın! 7