Ana sayfa Kadın Haberleri Ceyda Düvenci’de hayata dair büyük kaygı

Ceyda Düvenci’de hayata dair büyük kaygı

tarafından ker_def

‘Hayata karşı kaygı doluyum’

Vatan

Ceyda Düvenci, yeni projelerini hayata geçirmek için gün sayıyor. Yeni yılda satışa sunulacak bir ajanda hazırlığında olan oyuncu aynı zamanda Youtube kanalı açacak, uygulamalı psikoloji alanında yüksek lisans yapacak ve blogunu daha aktif hale getirecek…

Hayat nasıl gidiyor?

Evimde huzurluyum. Bunlar dışında her gün kötü haberlerle uyanmak, mesleğimle ilgili kaygılar duymak, beni, evladımı ve ailemi gelecek adına kaygılandırıyor. Dolayısıyla bu kısacık ömürde gerçekten bu kadar trajediye, bu kadar ölüm haberine, toprak kavgasına gerek var mı? Soruları kafamda uçuşuyor. Genel anlamda kendi yuvamda mutlu ama hayata karşı kaygı doluyum.

Yeni sezon öncesi neler yaptınız?

Kendi hayatıma dönük her şeyden uzak bir yaz geçirdim. Hayata, yaşadığım ülkeye, mesleğime, yaptıklarıma, yapacaklarıma uzaktan bakmak bana iyi geliyor. Kızım için iyi şeyler yaptığım bir yaz oldu. Yeni yerler gezdik gördük. Biraz koşuşturmalıydı ama bol gezmeli, az dinlenmeli güzel bir yaz geçirdik.

Maral dizisiyle ilk defa kötü birini oynamak size nasıl geldi?

Deniz hayattaki yaşadığı hayal kırıklıklarını tamamen kötülüğe çeviren, kötü biri. Onu oynamak biraz kasvetli. Tamda hayatı sorguladığım bu dönemde sevebilmek bu kadar kolayken, insanların birbirinin canını acıtması, gözü kapalı eleştirmesi, hiçbir şey düşünmeden oturduğu yerden kalp kırması, ölümü bu kadar sıradanlaştırmasını sorgularken Deniz’in bu yaptıkları ve bu rolü oynamak benim için ağır oluyor.

Bu tarz insanlara karşı tavrınız nedir?

Hayatımdan ve kendimden uzak tutuyorum. Agresif, aklı kötülüğe çalışan, başkalarının mutluluğunu çekemeyen ya da ana kelimesinin sevgi sağlık ve her şeye rağmen gülümsemek olmadığı insanlar artık benim hayatımda yok.