Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci’nin sıcacık doğum günü kutlaması ve yeni yıl dileği!

Ceyda Düvenci’nin sıcacık doğum günü kutlaması ve yeni yıl dileği!

tarafından ker_def

16 Nisan 1977 doğumlu olan Ceyda Düvenci, 3 farklı şehirde hayranları ile buluştuğu Kanada turnesinin ardından eşi Bülent Şakrak ile birlikte yurda döndü.

Televizyon Gazetesi Detay – Doğum gününü ailesi ve dostlarıyla birlikte kutlayan Ceyda Düvenci, paylaşımı ile ne kadar mutlu olduğunu sergiledi.

Yeni yaşına aydınlık girdiğini ifade eden Düvenci, “Bu yıl dostlarla sarmaladığım yuvamda mutlu, sağlıklı, bereketli ve harika sürprizleriyle gelsin” diyerek yeni yıl dileğinde bulundu.

İşte Ceyda Düvenci’nin instagram hesabından yaptığı paylaşım:

Bu yıl doğum günüme gün ışığında girdim. ? Buranın saatiyle tam geceyarısı olduğunda kanada’da gündüzdü. ? Yeni yaşıma aydınlık girdim hayatımda ilk kez ?? bu yıl dostlarla sarmalandığım, yuvamda mutlu, sağlıklı, bereketli ve harika sürprizleriyle gelsin… hayatın içinde etrafıma hep iyi gelmeye devam etmeyi diliyorum. Bugün evimize geldik evlatlara kavuştuk. Yuvada küçük pastamızı keseriz derken dostlar sürpriz yapıp geldi. Ne güzel geldi yeni yaş şükür… ?? kutlamalar yeni başladı ? daha kutlayacak çook dostum var. Arayan ve güzel dileklerini bana gönderen tüm kalplere selam olsun ? iyi ki varsınız ? 16/04/2019

Ceyda Düvenci'nin sıcacık doğum günü kutlaması ve yeni yıl dileği! 7