Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da izleyici yeni senaryoyu yazdı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da izleyici yeni senaryoyu yazdı!

tarafından ker_def

atv ekranlarında Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 133. bölüm 16 Nisan akşamı ekrandaki yerini aldı.

Televizyon Gazetesi Detay – Façalılar izleyiciyi yeniden ekran başına toplamış durumda. Dizi yeni bir damar buldu adeta ve buradan da ilerledikçe izleyicileri ekranda tutma başarısı sergiliyor.

Dizinin bazı hayranları Façalılar sayesinde tekrar diziye ısındığını,tekrar izlemek için geri döndüğünü, keyif almaya başladığını ifade ediyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlara bakılırsa atv’nin Raci Şaşmaz’dan haklarını aldıktan sonra işlerin düzeldiği dizinin ömrü de uzuyor.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu’nun başollerinde yer aldığı dizinin son bölümünde Zeki ile irtibatta olan hain bulundu.

Haşmet ve Hızır Çakırbeyli gözaltına alındı ve cezaevine konuldu. Hızır’ın yaptığı araştırmada Zeki ile işbirliği yapan kişi Haşmet’in oğlu Ferman çıktı.

Haşmet, ‘Başına bir mezar taşı dikin’ diyerek hainlik yapan oğlu Ferman için ölüm emri verdi vermesine ama izleyicilerin daha iyi bir fikri var.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da izleyici yeni senaryoyu yazdı! 7

Adeta senaryo yazmaya başlayan EDHO hayranları, Hızır’ın Ferman’ı öldürtmeyeceği ama kullanacağını düşüyor.

“Hızır, Ferman’a sahip çıkaçak ve onu kullanarak Zeki’ye ulaşacak. Hızır, Ferman’a şans daha gibi geliyor” şeklinde mesaj yazan izleyiciye destek var. Birçok dizi takipçisi de Hızır’ın bu şekilde davranması gerektiğini yazıyor.

EDHO senaristleri bu mesajları görür mü bilinmez ama izleyici şimdiden Ferman hakkındaki fermanını vermiş gözüküyor.

Haşmet’in hainin oğlu olduğunu öğrendiği sahneyi videodan izleyebilirsiniz: