Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde Asuman olmasaydı, Hazal Çağlar bakın hangi karakteri oynamak isterdi?

Gönül Dağı dizisinde Asuman olmasaydı, Hazal Çağlar bakın hangi karakteri oynamak isterdi?

tarafından ker_def

Genç oyuncu Hazal Çağlar, Gönül Dağı isimli başarılı dizinin genç isimlerinden birisi olarak önce çıkıyor. Hazal Çağlar, 4. sezonu devam eden dizi ile birlikte geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekti.

İyi bir proje ile güçlü bir kariyer çıkışı sergileyen Hazal Çağlar’ın oyunculuk yetenekleri de Gönül Dağı dizisindeki deneyimler ile daha da gelişti. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden dizide Asuman karakterinde izlediğimiz Hazal Çağlar, zorlu bir iklim yaşanan bir bölgede çekimleri yaptıklarını ama alıştıklarını söyledi.

Genç oyuncu, “Sivrihisar, yazıyla kışıyla çok zorlu iklim yapısına sahip bir kasaba gerçekten. Tüm ekibi en çok zorlayan konuların başında geliyor diyebilirim. Ama zamanla buna da alıştık. Sanırım artık daha az etkileniyoruz. Ramazan ve Asuman’ın kavuşmak için savaş verdiği bölümler benim için hüzün doluydu gerçekten” açıklamasında bulundu.

Hazal Çağlar, dizide Asuman olmasaydı en çok Keriman karakterinde yer almayı arzu edeceğini söyledi.

Genç oyuncu, bu konuda duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Keriman deli dolu, çok fazla sınırı olmayan, özgür, komik bir karakter. Onu oynamak isterdim sanırım. Erkek olsaydım kesinlikle Hüseyin olurdum Erdal abiye o kadar çok gülüyorum ki bazen onunla olan sahneleri çekerken çok zorlanıyorum…”

Dizinin kadrosunda yer alan Çiğdem Aygün’ün başarıyla canlandırdığı Keriman karakteri de izleyicileri derinden etkileyen bir isim olarak öne çıkmıştı.