Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda evli Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç’a hitap şekli hayranlarından bakın nasıl tepki aldı!..

Çiçeği burnunda evli Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç’a hitap şekli hayranlarından bakın nasıl tepki aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Çiçeği burnunda gelin Demet Özdemir, damatlığı ile verdiği pozu instagram hesabından yayınlayan eşi Oğuzhan Koç’un gönderisine kayıtsız kalmadı.

Damatlığı ile objektif karşısına geçen Koç, siyah-beyaz fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Demet Özdemir ise eşinin bu gönderisine, “Kocam bey!” şeklinde yorumda bulundu.

Ünlü şarkıcı da Demet Özdemir’e, “Eşim hanım” yanıtını verdi. İki ünlü ismin yorumları hayranlarından binlerce beğeni aldı.

Çiçeği burnunda evli Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'a hitap şekli hayranlarından bakın nasıl tepki aldı!.. 7

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç  çifti 26 Ağustos olarak belirledikleri nikah tarihlerini olumsuz hava şartları nedeniyle 28 Ağustos’a ertelemişti. İkili, iki günlük gecikmeyle Sarıyer’deki bir otelde nikah masasına oturmuştu.

Ünlü çiftin düğününün üzerinden günler geçti ancak düğünün detayları hala konuşulmaya devam ediyor. Demet Özdemir, düğününde iki gelinlik giymişti. Ünlü oyuncu, gecenin ilerleyen saatlerindeki kutlama için de ayrı bir elbise tercih etmişti.

Demet Özdemir’in gelinlik tercihleri sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölmüştü. Kimi takipçisi ünlü oyuncunun tarzını beğenirken, kimisi ise eleştirmişti.

Eleştiriler karşısında sessizliğini bir süre koruyan oyuncu,  geçtiğimiz günlerde dans ederken çekilen fotoğrafını instagram’dan yayınlayarak eleştirilere şu şekilde yanıt vermişti. “Her şey eleştirilir, her şey kötülenir maalesef ama gerçek anlar! Ne eleştiri, ne kötüleme o anları gölgeleyebilir! An biriktirin, an… İyi bakın resme! Ne çok an, ne çok sevgi var…”