Ana sayfa Dizi Haberleri Cici kızdan seri katile! Hayal Köseoğlu Mahkum’da Sasha karakteriyle resmen döktürüyor!

Cici kızdan seri katile! Hayal Köseoğlu Mahkum’da Sasha karakteriyle resmen döktürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV dizisi Mahkum kısa sürede reytinglerde zirveye yerleşti. Mahkum dizisinin iki sıra dışı karakterinden biri olan Sasha’yı canladıran Hayal Köseoğlu, performansıyla Mahkum izleyicisini etkilemeyi başardı.

Reyting birincisi Mahkum her hafta perşembe akşamı izleyiciyi ekrana kitlemeyi başarıyor. Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı dizi o kadar başarılı oldu ki geçen sezondan bu yana reyting birincisi olan Camdaki Kız’ı bile yerinden etmeyi başardı.

Mahkum’un bu kadar başarılı olmasının sebeplerinden biri hikayesinde çok aykırı iki karakterin bulunması ve bu karakterleri canlandıran oyuncuların performansı. Aynı anda iki karakteri, Savaş ve Barış isimli ikiz kardeşleri canlandıran İsmail Hacıoğlu performansıyla bugüne kadar birçok kez gündeme geldi.

Cici kızdan seri katile! Hayal Köseoğlu Mahkum’da Sasha karakteriyle resmen döktürüyor! 7

Ancak bir karakter daha var ki izleyiciyi büyülemeye devam ediyor. O da Hayal Köseoğlu… Yetenekli oyuncuyu ilk kez Aşk-ı Memnu’da Nihal’in en yakın arkadaşı, Behlül’e aşık genç bir kız olan Pelin karakteriyle izlemiştik. Ardından birçok dizide rol aldı ama en büyük çıkışını Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Açelya karakteriyle yaptı.

Bugüne kadar hep cici kız karakterlerini canlandıran Hayal Köseoğlu Mahkum dizisinde ise hiç acıması olmayan bir suç makinesini canlandırıyor. Hayal Köseoğlu’nun canlandırdığı Barış’ın sağ kolu olan seri katil Sasha gerçek anlamda bir psikopat.

Hacker’lık yapan, bir zamanlar uyuşturucu kullanan, gerektiğinde kılıktan kılığa giren ve hiç gözünün yaşına bakmadan insan öldüren Sasha, Mahkum’un en dikkat çeken karakterlerinden biri. Bu karakteri başarıyla canlandıran Hayal Köseoğlu, Sasha rolüyle kariyerinde çok önemli bir adım atmış oluyor.