Ana sayfa Dizi Haberleri Hayal Köseoğlu için Altın Kafes isimli yeni dizi ters köşe bir rol getirdi!

Hayal Köseoğlu için Altın Kafes isimli yeni dizi ters köşe bir rol getirdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, özellikle Mucize Doktor isimli dizi ile birlikte geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmişti.

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Altın Kafes isimli atv’nin yeni dram dizisinde Ahu karakterini canlandıracak. Böylelikle en son 2021-2022 sezonunda kadrosunda yer aldığı Mahkum isimli dizinin ardından Hayal Köseoğlu yeniden ekranlara dönüş yapmış olacak.

2019 ile 2021 yılları arasında büyük başarılar kazanan Mucize Doktor dizisindeki Açelya karakteri ile büyük bir kariyer çıkışı sergileyen Hayal Köseoğlu, Mahkum isimli sevilen dizide de önemli bir başarı ortaya koydu.

Şimdi de oyuncu bir sezonluk aranın ardından yeniden televizyon dizilerine dönüş yaptı.

atv’nin yapımını Arc Film’in üstlendiği, senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş’ın oturduğu yeni dizisi ‘Altın Kafes’ 3 Aralık Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Hayal Köseoğlu için Altın Kafes isimli yeni dizi ters köşe bir rol getirdi! 7

Aşk ve entrika dolu hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek dizinin oyuncu kadrosunda yer alan başarılı oyuncular Hayal Köseoğlu ters köşe olarak tarif edilebilecek bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dizide Onur Beyoğlu’nun özel asistanı olan Ahu’yu canlandıran Hayal Köseoğlu, patronuna aşık hırslı bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacak.

Onur’u etkilemek ve ona yakın olabilmek için her türlü tehlikeyi göze alacak olan Ahu’nun yapacakları herkesi şaşkına çevirecek.

Hayal Köseoğlu’nun böyle zorlu rollerde gayet başarılı olduğunu özellikle Mahkum dizisinden deneyimleyen hayranları, yeni dizi projesini daha da merakla beklemeye başladı.