Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde Barış ile Fırat’ın kedi fare oyunu hastanede devam ediyor

Mahkum dizisinde Barış ile Fırat’ın kedi fare oyunu hastanede devam ediyor

tarafından kadir kadir
Barış ile Fırat Karşı Karşıya

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Savcı Fırat’ın hikayesini anlatan Mahkum dizisinin 7. bölümünde yayınlanan aksiyon dolu sahneler geride kaldı. Fakat yeni bölümün ardından hemen gelen 8. bölüm fragmanı dizinin aksiyon ve heyecan dolu sahnelerinin devam edeceği konusunda ipuçları verirken, merakla yeni bölümü bekleyen izleyicileri heyecanlandırdı.

İsmail Hacıoğlu’nun hayat verdiği Barış’ın kendince oynadığı kedi fare oyunu, hapishaneye düşmesi ve Onur Tuna’nın canlandırdığı Savcı Fırat’ın hafızasının kısmen yerine gelmesiyle tersine döner. Kızının yaşadığından emin olan Fırat, dün akşam izlediğimiz 7. bölümde ona kavuşmak uğruna hapishaneden kaçmanın bir yolunu bulur.

Mahkum dizisinde Barış ile Fırat’ın kedi fare oyunu hastanede devam ediyor 79

Hazırladığı planla hapishanede ağır yaralanan Fırat, hastaneye götürülür ve ölen eşinin kardeşinin de yardımıyla orada olduğunu öğrendiği kızının peşine düşer. Cemre sayesinde Nazlı’ya adım adım yaklaşan Fırat, olay gecesi İstanbul’da kaybolan kızını hastanede hasta, bitap bir şekilde bulur.

FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Mahkum dizisinin 3 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 8.bölümü ile ilgili fragman, dizideki aksiyonun devam edeceği yönünde izleyicilere fikir verir nitelikte.

Barış da kendine zarar verip yaralanma numarasıyla Fırat’ın peşinden hastaneye gider. Sasha, Fırat ve Nazlı’nın yerini tespit etmiştir. Hastane içerisinde Barış ile Sasha onları arar. Bu sürede Fırat, kızı Nazlı’yı Barış’ın eline düşmemesi için saklamıştır. Fakat Barış adım adım onlara yaklaşmaktadır.