Ana sayfa Sosyal Medya Çiğdem Batur kendini aştı, bambaşka bir hale büründü!

Çiğdem Batur kendini aştı, bambaşka bir hale büründü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler yerine tiyatroda yer almayı seçen isimlerden birisi de Çiğdem Batur… Kurtlar Vadisi dizisindeki Savcı Leyla karakteri ile akıllara kazınan ünlü oyuncu, şu aralar sahnenin tozunu atıyor…

Amiral Battı Kaçıyorusss isimle tiyatro oyununda Kadir Doğulu ve Yeliz Şar ile birlikte sahneye çıkan Batur, balerin olarak izleyicilerle buluştu. Oyuncu farklı kıyafetiyle, başarılı performansıyla da rolüyle sıyrıldı.

O kadar kolay olmadı bu yeni rolü… Bale dersleri aldı, özel kıyafetin zorluklarını yaşadı. Ancak her şeye alıştı ve işini de çok seviyor.Sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile duygularını ifade eden Çiğdem Batur, hayranlarından da büyük destek aldı.

İşte Batur’un paylaşımı:

Başlarda birbirimize çok yabancıydık. Elime ilk aldığımda “bununla nasıl sahneye çıkacağım” diye çok düşündüm yalan yok. Zamanla birbirimize alıştık. Ara ara acıttı, biraz ağrıttı. Birbirimize göre şekil aldık. ???? Çaba en güzel sonuçlara gebe ???? Ama sahneye çıkana kadar da pofudukların yerini hiç bir şeye değişmem ???? #ilovemyjob #ilovemypointeshoes ????

Çiğdem Batur kendini aştı, bambaşka bir hale büründü! 7