Ana sayfa Dizi Haberleri Ciğerimizi söktün be Özge Özpirinçci!

Ciğerimizi söktün be Özge Özpirinçci!

tarafından ker_def

Kadın dizisinin son bölümünde Bahar karakterine hayat veren Özge Özpirinçci, ekran başındaki izleyicileri bir hayli duygulandırdı. Caner Cindoruk’un da Sarp karakteriyle gözyaşları döktüren hallerini izledik. Şirin’in numaralarının bitmek tükenmek bilmemesi, Sarp’a nasıl bir şantaj yaptığının merak edilmesi, Bahar’ın iliğini vermeye karar veren Şirin’e duygusal sarılmaları dizinin son bölümünde izleyicilerin yüreklerini dağlamıştı.

37. bölümünü ekran başında izleyenlerden birisi de Özge Özpirinçci’ydi ve onun da iki gözü iki çeşmeydi… Bu halini de sosyal medyadan paylaşınca ortalık adeta yıkıldı.

“Kadın” dizisinde “Bahar”ı canlandıran başarılı oyuncu Özge Özpirinçci ise dizinin yeni bölümünü izlerken gözyaşlarına boğuldu. Dizide kardeşi “Şirin”in ihanetiyle yıkılan “Bahar” hastanede ölüm kalım savaşı veriyordu.

O sahneleri izleyen Özge Özpirinçci, gözyaşlarına boğulduğu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Özpirinçci’nin bir takipçisi paylaşıma, “Özge ciğerimizi söktün.” yorumunu yaptı.

“CİĞERİMİZİ SÖKTÜN BE ÖZGE”

Kendi dizisini izleyip gözyaşlarına boğulan Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma, “Siz napıyorsunuz be?” notunu düştü.

Pirinçci’nin üzgün halini gören takipçileri paylaşımı yorum yağmuruna tuttu. Pirinçci’nin bir takipçisi paylaşıma, “Ciğerimizi söktün be Özge. Ağlamaktan gözlerimiz şişti.” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “Dizinizi izlerken ağlamaktan kör oluyordum.” yorumunu yaptı.