Ana sayfa Dizi Haberleri Ciğerimizi yaktın be Nefes! Sen Anlat Karadeniz’de hiç bu kadarı olmamıştı!

Ciğerimizi yaktın be Nefes! Sen Anlat Karadeniz’de hiç bu kadarı olmamıştı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe, dün akşam 32. bölümü yayınlanan Sen Anlat Karadeniz’de oyunculuklarıyla övgü toplarken, hüzünlü sahnelerdeki dram yüklü sözler de diziye damgasını vurdu.

Nefes’in evden gitmesiyle birlikte önce onu dönmeye ikna etmeye çalışan Tahir, Nefes’in kendi içinde yaşadıklarını öğrendikten sonra kahroldu. Onun kendi yaralarını sarması ve bu savaştan daha güçlü çıkması için yengesi Asiye’nin sözünü dinledi ve uzaktan koruyup kollamayı bırakmadan onu bu konuda daha fazla zorlamadı.

İkili arasında konuşulmayan pek çok an, susulan pek çok söz, içlerinden geçeni yapamadıkları her sahne, izleyici de hüzünlendirdi.

Özellikle Nefes’i almaya geldiği o anlarda Tahir, ondan duyduğu cümlelerle tarifsiz bir acı yaşadı. Hayatı boyunca büyük acılar yaşamış olan Nefes, sığındığı limanda bir aile kurmayı, sevilmeyi, sevgiye açlığını doyurmayı ne kadar çok istediğini anlattı.

Ciğerimizi yaktın be Nefes! Sen Anlat Karadeniz'de hiç bu kadarı olmamıştı! 9

Saniye’nin ona yaptıklarına rağmen sırf sevilmek için onun saçlarını yolan ellerini öpmekten bile yüksünmediğini anlattı. Yaşadıklarının ruhunda açtığı yaraları öyle güzel dile getirdi ki diziyi izleyenlerin adeta tüylerini diken diken etti.

Bugüne kadar ikili arasında geçen belki de en detaylı, en derin, en zor konuşmalardan biriydi bu.

İşte bu sahneler izleyiciyi çok etkiledi ve herkesin kalbine dokunan o anların yaşandığı sahneler sosyal medyaya bir bir düşmeye, pek çok yorum yapıldı.

Bakın izleyiciler hangi sahnelerden etkilenip neler yazmışlar:

Ciğerimizi yaktın be Nefes! Sen Anlat Karadeniz'de hiç bu kadarı olmamıştı! 10 Ciğerimizi yaktın be Nefes! Sen Anlat Karadeniz'de hiç bu kadarı olmamıştı! 11