Ana sayfa Dizi İzle Cihan’ı sinirlendiren haber! – Bir Litre Gözyaşı 2. Bölüm

Cihan’ı sinirlendiren haber! – Bir Litre Gözyaşı 2. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Litre Gözyaşı dizisinin 2. bölümü 14 Ekim Pazar günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluştu. Cihan, hastalığını öğrenecek mi? İşte bu sorunun yanıtı merak ediliyordu. Miray Daner, Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu, dizinin başrollerinde yer alıyor. Dizinin 2. bölümünden önemli sahneler youtube resmi kanalında yayınlandı.

Videodan ilgili bölümün görüntülerini izleyebilirsiniz…

Bir Litre Gözyaşı 2. Bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar….

Figen, Cihan’a ciddi bir hastalığı olduğunu söylememekte kararlıdır. Cihan yaşında birini böyle acı bir gerçekle yüzleştirmenin haksızlık olduğunu düşünür. Ancak tedbiri elden bırakmayacak, doktorun talimatlarını yerine getirecektir.

Bu arada Cihan okulun basketbol takımına girmeye karar verir. Bu süreçte Ali’nin ilgisi ayaklarını yerden keser. Okulda sık sık karşılaştığı Mahir’le arasındaki mesafeli arkadaşlık ise adım adım dostluğa dönüşecektir. Bu süreçte Mahir, Cihan’ın dosyasını başhekim olan babasının masasında görür. Mahir’in gerçeği öğrenmesi artık an meselesidir.

Figen yine doktorun önerisine uyarak Cihan’dan günlük tutmasını, hastalığıyla ilgili gözlemlerini yazmasını ister. Cihan bunu sorgular. Ciddi bir hastalığı yoksa neyi, neden yazacaktır?

Basket maçlarında yaşadığı aksaklıklar da aklını kurcalar. Aradığı cevapları Figen’den bulamayan Cihan, doktoru Onur’la konuşmaya karar verir. Figen’e tereddütsüz olarak, “sorarsa ona gerçeği söyleyeceğimi bilin” diyen doktoruyla…

OYUNCULAR

Miray Daner
Cihan Yürekli

Sanem Çelik
Figen Yürekli

Tolga Tekin
Muzaffer Yürekli

Helin Kandemir
Elif Yürekli

Görkem Mete Demir
Deniz Yürekli

Revna Çolak
Eda Yürekli

Mert Yazıcıoğlu
Mahir Yetkin