Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu, televizyon dizilerindeki şanssızlığını Kızıl Goncalar ile kırmaya geliyor!

Mert Yazıcıoğlu, televizyon dizilerindeki şanssızlığını Kızıl Goncalar ile kırmaya geliyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nun ismi şu sıralarda çok konuşulan Kızıl Goncalar dizisinin oyuncu kadrosunda yazıyor. Özgü Namal ile Özcan Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Mert Yazıcıoğlu da Cüneyd Güneş karakteri ile ekrana gelecek.

Yeni dizisi için hayranlarının bir hayli meraklı olduğunu sosyal medyadaki yorumlardan görebilirsiniz. Mert Yazıcıoğlu, son dönemde yer aldığı televizyon dizilerinde bazı şanssızlıklar yaşamıştı. 2011 yılından bu yana dizilerde yer alan Mert Yazıcıoğlu, 2013 ile 2016 yılları arasında Baran karakteri ile Karagül isimli dizide kariyer sıçraması yaptı.

Ardından yer aldığı projeler konuşulsa da ünlü oyuncunun Karagül’deki kadar güçlü bir çıkış yapamadığına da şahitlik ettik.

Umuda Kelepçe Vurulmaz, Mehmet Bir Cihan Fatihi, Bir Litre Gözyaşı, Bir Annenin Günahı ile Darmaduman isimli televizyon dizileri oyuncu adına çok da akılda kalan yapımlar değildi.

Ölüm Zamanı isimli dijital dizide de rol alan Mert Yazıcıoğlu, bir sezon ara verdiği dizilere bu sefer Kızıl Goncalar isimli proje ile dönüş yapmış oldu.

Genç oyuncunun hep performansı hem de hikayedeki karakterinin önümüzdeki dönemde sosyal medyada çok fazla konuşulmasına yol açması bekleniyor. Mert Yazıcıoğlu hayranları da seküler ve muhafazakar hayatlara sahip iki insanın aşk hikayesinde farklı detaylar da bulacak.

Özcan Deniz ve Özgü Namal kadar dizinin bir başka önemli ismi Mert Yazıcıoğlu’nun da öne çıkması kimseyi şaşırtmayacaktır.