Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanacak!

Çocuk dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çocuk dizisinin 21 Ocak Salı günü ekrana gelecek olan 17.bölümünden 2.fragman yayınlandı. Asiye ve Hasan’ın dertleştikleri sahne dikkatleri çekti. “Annelik ve babalık öğrenilen bir şeydir oğlum” diyen Asiye ne kadar da haklı.

Hasan,Kemal’in her şeyi olduğunu ve 6 yıl boyunca da Efe’ye babalık yaptığını vurgulayarak, “Ben istesem de onun gibi baba olamam” diyerek hayatının itirafını yapıyor.

Kendini çok garip ve yenilmiş hisseden bir Hasan’ı izleyeceksiniz. Hasan gözyaşı akıtacak ve ekran başındaki izleyicileri de duygulara sürükleyecek.

Asiye ise Hasan’a “Sen çok iyi bir baba olacaksın.Oğlun da seninle gurur duyacak” diyerek ona moral veriyor.Ayça da oğlunun velayetini mahkemeden almak ve anne olmak istediğini söylüyor.Mahkemede neler olacak heyecan ve merakla bekleniyor.

İşte Çocuk dizisi 17.bölüm 2.fragmanı:

Birçok Çocuk dizisi izleyicileri Hasan’ın yaşadığı bu ikilemden çok etkilendiklerini belirten yorumlarda bulundu.Kimi hayranlar Hasan gibi gözyaşı döktüklerini yazdı.

Çocuk dizisine gönül verenler Hasan’ın hep Efe’yi düşündüğünü ancak Ali Kemal’in de hep kendisini düşündüğünü vurgulayan ifadelerle “Sen ondan çok daha iyi baba olursun” diye mesaj bıraktı.