Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinde İsmail Hacıoğlu hem yaşıyor hem yaşatıyor!

Çocuk dizisinde İsmail Hacıoğlu hem yaşıyor hem yaşatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Çocuk dizisinde İsmail Hacıoğlu, gerçeğini görmek lazım… Ünlü oyuncu hem yaşıyor hem yaşatıyor!Hasan Çetin olarak izleyicilerin kalbinde taht kuran oyuncu, müthiş bir performans sergilemekte.

Salı akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Çocuk dizisinde İsmail Hacıoğlu’nun sahneleri ayrı bir dikkatle izleniyor. Sosyal medyada da dizinin hayranlarından çok sayıda yorum var.

“Bir Hasan Çetin hayatımıza girdi. Bir Hasan ki sanki yaşıyoruz. Arkadaşımız, abimiz, oğlumuz, sevgilimiz, babamız. Yaşıyor, yaşattırıyor” diye yazan bir Çocuk dizisi hayranı, İsmail Hacıoğlu’nun performansına övgülerde bulundu.

“Allah’ım bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin. Hasan’ın oyunculuğuna doyamıyorum” diyen bir başka dizi hayranı da İsmail Hacıoğlu ile annesi Asiye rolündeki Nazan Kesal sahnelerine takılı kaldığını ifade ediyor.

Çocuk dizisinde İsmail Hacıoğlu hem yaşıyor hem yaşatıyor! 7

17 Aralık Salı günü yayınlanacak olan 14. bölümden ilk görüntüler paylaşıldı.

İntihara kalkışan annesi Asiye’yi durdurmaya çalışan Hasan’ın müthiş mücadelesi ve İsmail Hacıoğlu’nun performansı dikkat çekiyor.

Dizinin hak ettiği değeri görmediğine inanan izleyiciler, uzun yıllar devam etmesini dilediklerini ifade etmekte.

14. bölüm fragmanında Hasan’ın Asiye’ye “Anne” diye seslenmesi de izleyicileri çok etkiledi.

Çocuk dizisi ilk olarak Pazartesi akşamları yayınlandı ama reytingleri düşük gelince Salı’ya alındı. Yeni gününde dizinin daha iyi reyting aldığı ve daha güçlendiği görülüyor.