Ana sayfa Dizi İzle Çocuklar Duymasın dizisinde Karadeniz Rüzgarı Esecek

Çocuklar Duymasın dizisinde Karadeniz Rüzgarı Esecek

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın aile komedi dizisi Kanal D’de izleyicilerle Çarşamba günleri buluşmakta.  Meltem karakteri ile gönüllerde haklı yerini alan Pınar Altuğ, “taş fırın” lakabını literatüre ekleten Tamer Karadağlı ve özlenen kadro yeni bölümleri ile Kanal D’de izleyici ile buluşuyor. Türk aile komedi dizilerinin en önemlilerinden; Çocuklar Duymasın, Mint Yapım yani Birol Güven imzalı Türkiye’nin en sevilen aile komedi dizileriden… Çocuklar Duymasın yeni karakterleri ile olduğu kadar eğlenceli Karadeniz sahneleri ile de büyük beğeni kazanıyor. Havuç’un müstakbel eşi Simay ve ailesinin, Meltem Haluk ve dizinin diğer karakterleri ile yaşadığı samimi diyaloglar izleyiciden tam not alıyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin 26 Eylül Çarşamba günü ekrana gelecek bölümünde Karadeniz etkisini iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz…

Yapımcı: Birol Güven
Senarist: Birol Güven
Yönetmen: Bora Tekay
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: Aydın Sarman – Burcu Güven

Oyuncular:
Tamer Karadağlı (Haluk), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Melek Şahin (Emine ve Emine’nin kardeşi Nefes Terapisti Oksijen Hayriye), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye – Hüseyin’in annesi), Alparslan Özmol (Hüseyin), Şükrü Koruyucu (Şükrü), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Ferdi Akarnur (Müsteşar Kemal), Serkan Bülbül (Dar Gömlek Tolga), Deniz Gök (İrem)
Çocuklar Duymasın kim kimdir?