Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinin kurtarıcısı sonunda geldi!

Çocuklar Duymasın dizisinin kurtarıcısı sonunda geldi!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın 73. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem ve Haluk boşanacak mı? Boşanma kararının arkasında yatan gerçek ne? Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 20 Mart Çarşamba saat 19.45’te Kanal D’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin geçen sezon yaşadığı reyting sorunlarında Birol Güven zekice bir hamle ile Gülin İyigün’ün canlandırdığı Tutku karakterini senaryoya dahil etmişti. Tutku’nun başarılı performansıyla dizi toparlanmıştı. Yeni bölümde de yine tutku ortaya çıkıyor. Bu karakter adeta Çocuklar Duymasın’ın kurtarıcısı konumunda.

Peki dizinin 73. yeni bölümünde neler yaşanacak? Videodan ilk detayları izleyebilir ve Tutku’nun gelişini görebilirsiniz.

Meltem’in aldığı boşanma kararını Haluk’a söylemesinin ardından çift arasındaki ipler iyice gerilir. Bu karara anlam veremeyen herkes onlarla konuşmaya çalışır. Özellikle Gönül, Meltem’e ısrarla bu kararı neden aldığını sorar. Fakat Meltem, ayrılma kararının arkasında durur ve Haluk ile arasındaki aşkın bittiğini söyler. Haluk da keza beklemediği bu durum karşısında öfkelidir. Avukat tuttuğunu söyler. 

Öte yandan Tuna ve Işıl arasındaki yakınlaşma devam etmektedir. Tuna, Işıl ile olan buluşmasına Haluk’u da çağırır.

Ancak öyle bir şey yaşanır ki tüm dengeler bu olay sonucunda altüst olacaktır. Daha önce Haluk ve Meltem’in yuvasını dağıtma noktasına getiren Tutku, geri döner. Tüm bu yaşanan olayların ardında nasıl bir plan var? Haluk ve Meltem ne yapacak? Tutku’nun geri dönmesindeki amaç ne?