Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisiyle ilgili kötü haberi Tamer Karadağlı verdi

Çocuklar Duymasın dizisiyle ilgili kötü haberi Tamer Karadağlı verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisi, ilk olarak 16 Ocak 2002 tarihinde izleyicilerle buluştu. 11 Nisan 2019 tarihine kadar da zaman zaman ara vermesine rağmen devam etti.

Yapımcı Birol Güven idi. Dizinin başrol oyuncuları Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ oldu. Uzun yıllar başarılı bir uyum sergileyen iki ünlü oyuncu, bu dizi ile akıllarda kalıcı oldu. Geçen sezon final yapan Çocuklar Duymasın dizisi yeniden ekrana döner mi?

Bu sorunun yanıtını merak eden birçok izleyici var. Pınar Altuğ, şayet dizi yeniden çekilir ise rol almak istediğini söyledi. Ancak partneri Tamer Karadağlı farklı düşünüyor.

Birol Güven diziyi yeniden çekmek istediğini ama uygun zamanı bekleyeceğini belirterek, bir umut ışığı yakmıştı. Tamer Karadağlı ise artık Çocuklar Duymasın dizisinin yeniden ekrana dönüşünü doğru bulmuyor.

Taş Fırın Haluk karakterini canlandıran oyuncu, dizinin sözünü söylediğini ve yeterli süre ekranda kaldığını, artık yeniden çekilmesinin gerekli olmadığını düşünüyor.

Canlandırdığı Haluk karakterinin sevilmesinin ise Türk erkeğinin alt benliği ile alakalı olduğu fikrinde. Tamer Karadağlı, birçok kadının da Haluk karakterini kocasına ya da babasına benzettiği için sevdiğini anlattı.