Ana sayfa Sosyal Medya Çocuklar Duymasın isyanının adı Tamer Karadağlı oldu!

Çocuklar Duymasın isyanının adı Tamer Karadağlı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın dizisi 16 ocak 2002 tarihi ile 11 Nisan 2019 tarihi arasında yayınlandığı 9 dönem boyunca çok konuşuldu. Birol Güven imzalı dizi o kadar büyük ilgi gördü ki, başladığından bu güne 18 yıl içinde binlerce saat boyunca ekranlarda boy gösterdi.

Çocuklar Duymasın farklı kanallarda da yayınlandı.2002 yılında dizinin ilk versiyonunda Duygu karakterini canlandıran Ayşecan Tatari, toplam 3 yıl ekibin bir parçası olmuştu. Tatari, 13 yaşındayken dizide boy göstermişti. Şimdilerde ise 31 yaşında ve evli hem de hamile.. Yani dizinin çocuk oyuncusu bile bugün yetişkin bir kişi olmuş durumda.

Bu kadar büyük bir döneme ve etkiye sahip olan Çocuklar Duymasın şimdilik rafa kaldırıldı. Birol Güven, ileride yeniden çekmek üzere projeyi gündemden düşürdü. Yeniden çekilmesi durumunda Tamer Karadağlı, bir daha yer almayacağını açıkladı. Pınar Altuğ ise yeniden Meltem rolünü canlandırabileceğini açıklamıştı.

Tüm bu gelişmeler yaşandı ve bitti. Ancak Tamer Karadağlı’nın Çocuklar Duymasın çilesi bitmek bilmiyor. Birçok kez açıklama yapan oyuncu, hala diziyle ilgili sorularla karşılaşmaktan rahatsız. İlk başlarda fikrini net şekilde açıklayan Tamer Karadağlı, şimdilerde ise çelişkili açıklamalar yaparak bu yolla basına ve diziyi soran takipçilerine tepkisini dile getiriyor.

Karadağlı, iddialı ve doğru olmayan açıklamalarla kafa karıştıracak. Bu yolla da artık dizi ile ilgili kendisine soru sorulmamasını, bu konunun kapanmasını sağlamaya çalışacak.

Bazı basın yayın organlarının Tamer Karadağlı’nın bu tepkisini sanki dizi yeniden başlayacak gibi yansıtması da tam bir ironi oldu.