Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uraz Kaygılaroğlu’ndan sonra Onur Tuna da aynı jesti yaptı!

Uraz Kaygılaroğlu’ndan sonra Onur Tuna da aynı jesti yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular arasında yardım kampanyaları bir bir artıyor… Özellikle de doğum günlerinde kendilerine alınan hediyelerden rahatsız olan ünlü isimler, hem ailelerine hem dostlarına hem de hayranlarına seslenerek hediye yerine, yardım yapmalarını istiyor.

Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu instagram hesabından geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda, 30 Haziran olan doğum gününde hediye alınmamasını ve kanser ile mücadele eden çocuklar için açılan kampanyaya bağışta bulunulmasını istemişti. Benzer bir kampanyayı Onur Tuna da başlattı.

Mucize Doktor dizisinde izleyicilerle buluşmakta olan Onur Tuna, Ferman karakteri ile büyük dikkat çekmekteydi. Oyuncu kariyerinin en iyi döneminde bulunuyor. Milyonlarca hayranı bulunan Onur Tuna, 2 Temmuz olan doğum gününde kanserli hasta çocuklara yardım için açılan kampanyayı duyurdu ve destekte bulunulmasını istedi.

Ünlü oyuncu, şu sözlerle tüm dostlarına ve takipçilerine mesaj verdi: “2 Temmuz benim doğum günüm sizlerden hediye beklemiyorum. Bu zor günlerde sizlerden bir iyilik rica ediyorum. @kansersizyasam için naçizane bir kampanya açtım. Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirir. Kanser hastası çocuklarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince onlara destek olalım isterim. Bi de herkes iyi ki doğmuş.”

Uraz Kaygılaroğlu'ndan sonra Onur Tuna da aynı jesti yaptı! 7