Ana sayfa Sosyal Medya Çocukluk dizisi çok acı bir olayla son bulabilir!

Çocukluk dizisi çok acı bir olayla son bulabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Çocukluk dizisi, bu sezonun harcanan yapımlarından birisi oldu. Gerçi dizinin konsepti ile ilgili sorunlar daha ilk baştan ortaya konmuş ve bazı eleştiriler ortaya atılmıştı.

Ailesinden alınan çocukların başka ailelerde daha mutlu hayatlara kavuşmasını sağlamak gibi bir hedefi ortaya koyan dizinin bu yönü birçok izleyiciyi de rahatsız etmişti. Gerçek ailesinden kopartılan çocukların, başka ailelerin yanlarında daha iyi bir geleceği sahip olacağı fikri, kimi izleyiciler için iyi gibi gelse de kimileri için de eleştiri konusuydu…

Düşen reytingleri sonrasında Fox TV tarafından yayından kaldırılma kararı ile bileti kesilen Çocukluk dizisinin 18 Aralık Cuma akşamı 10.bölümü ekrana gelecek.

Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Mahir Boztepe karakterinin bıçaklanması izleyicileri bir hayli üzecek. 25 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak 11. final bölümü ile son bulacak dizide Mahir’in ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu.

Birçok dizi hayranı Çocukluk’un bitmesini istemediği belirten mesajlarıyla sosyal medyada çaba harcıyor ama karar alındı ve muhtemelen de Ocak ayında Son Yaz dizisi Çocukluk’un yerine ekranda olacak.

Çocukluk 10. bölümden 2. fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.