Ana sayfa TV Programları Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programından Ayvalık’ta Haluk Levent sürprizi!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programından Ayvalık’ta Haluk Levent sürprizi!

tarafından ker_def

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Ayvalık’ta Haluk Levent ile seyirciyi coşturdu. Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen’in sponsor olduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Yaz Turnesi 21 Temmuz’da Ayvalık Antik Tiyatro’da gerçekleşen ilk gösterimiyle başladı. İlk gösterime özel hazırlanan skeçlerin konuğu ise Türkiye’nin en güvenilir ismi olarak bilinen Haluk Levent oldu.

Bünyesinde 200’den fazla kripto varlık bulunan dijital varlık alım-satım platformu Bitexen desteği ile BKM Mutfak oyuncularından oluşan kadrosuyla skeçler sergilenen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yaz turnesi başladı. Yaz boyu sürecek gösterimlerin ilki yoğun ilgiyle karşılandı.

21 Temmuz Perşembe akşamı gerçekleşen gösteride, Haluk Levent’in dahil olduğu kripto para sektöründen ve Bitexen’den bahsedilen “Erkek Yurdu” skeçi ise seyircilere keyifli dakikalar yaşattı. Gösterime Bitexen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem de katıldı.

BKM Mutfak oyuncularından oluşan kadrosu ile uzun yıllardır seyircileri güldüren Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, yaz boyunca Bitexen desteğiyle gerçekleşecek turnesiyle Türkiye’nin birçok ilinde seyircileri ile buluşmaya devam edecek.