Ana sayfa Dizi Haberleri atv dizisi final yaptı ama Günay Karacaoğlu yeniden dizi setlerine dönüyor!

atv dizisi final yaptı ama Günay Karacaoğlu yeniden dizi setlerine dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -1971 doğumlu olan ünlü oyuncu Günay Karacaoğlu; tiyatro, sinema ve dizi projeleri ile bugüne kadar arkasında çok başarılı işler bıraktı. Birçok önemli projeye imzasını atan usta oyuncu, 4 yıldır mesafeli durduğu dizilere yaz ayında yeniden dönüş yapmıştı.

2020 yılının yaz aylarında yayın hayatına başlayan Gençliğim Eyvah isimli dizide Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, canlandırdığı Hacer Asmalı karakteri ile uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Ekranda Şennaz Tango ile başlayan ve üzgünüm Leyla, Yeditepe İstanbul, Gönül Çelen ve 20 Dakika gibi projelerle göz dolduran oyuncu, genellikle sinema projelerini daha çok öne almıştı.

4 yıllık ayrılığın ardından Gençliğim Eyvah ile dizi setlerine dönüş yapan Günay Karacaoğlu’nun bu projesi 17. bölümde final yaptı belki ama, oyuncu için yeni bir dizi projesi daha var.

atv dizisi final yaptı ama Günay Karacaoğlu yeniden dizi setlerine dönüyor! 7

Youtube programları ile popüler olan Hasan Can Kaya’nın Exxen platformu için hazırladığı Hayallerim Aşkım ve Ailem isimli dizide Günay Karacaoğlu’nun da yer alacağı ortaya çıktı. Oyuncu,Kaya’nın canlandıracağı karakterin annesi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Tuna Orhan, Ezgi Gör ve Lara Domaç da projede yer alan diğer isimler. Dizinin çekimlerinin Şubat ayında başlaması bekleniyor.