Ana sayfa Sosyal Medya Şifanur Gül’den itiraf, ismi çocukluğundan bu yana hep başına dert olmuş!

Şifanur Gül’den itiraf, ismi çocukluğundan bu yana hep başına dert olmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Terzi dizisinde Esvet karakterini canlandıran Şifanur Gül, bu proje ile birlikte adından daha çok söz ettirmeye başladı. Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci ile birlikte kamera karşısına geçen oyuncu, yurt dışında bilinirliğini artıran bu proje ile birlikte kariyerinde yepyeni bir döneme geçiş yaptı.

Netflix’te yayınlanan Terzi dizisi ilk sezonu ile birlikte hem yerli hem de yabancı birçok dizi hayranı şu sıralarda Şifanur Gül’ün kim olduğunu anlamaya çalışıyor ve onun hakkında bilgileri araştırıyor. Bu noktada IMDb oyuncu bilgi bankasında Şifanur Gül’ün ikinci sıraya kadar yükselmesi de Terzi dizisinin bir sonucu olarak gözüküyor.

Sezon başında Fox TV’de başlayan Hayatımın Şansı dizisinde de başrolde yer alan Şifanur Gül, oyuncu İbrahim Selim’in youtube’daki programına konuk oldu. 8 aylık doğduğunu ve o süreçte yaşayıp yaşamadığının bilinmediğini ve uzun süre hastanede kaldığını anlatan Şifanur Gül, bu süreçte de annesinin Şifa ismini koyduğunu ve aile büyüklerinin de Nur ismini de ekleyerek Şifanur olarak adının konulduğunu ifade etti.

Şifanur Gül'den itiraf, ismi çocukluğundan bu yana hep başına dert olmuş! 7

Şifanur ismiyle ilgili okulda sürekli dalga geçildiğini, tanıştığı erkeklerin sürekli kendisine “Şifam olur musun” diye iltifatlar ettiğini anlatan oyuncu, bu durumdan bir hayli rahatsızlık duyduğunu da anlattı.

Erkeklerden daha yaratıcı sözler beklediğini anlatan oyuncu, okul döneminde yaşadığı sıkıntıları da şöyle dile getirdi:

“Genelde hep şunu söylediler, ‘şifam olur musun’. Hep aynı şey, kimde daha yaratıcı bir espri yapmadılar. Ondan öteye gidemedik.

Ama ismim ile ilgili sürekli okulda da dalga geçiyorlardı. İsmimi hiçbir zaman sevmiyordum. 2 senedir ismimi çok seviyorum. Faklı tarafından bakıyorum.”

Terzi dizisindeki performansı ile çok beğenilen genç oyuncu, ilk sezonu yayınlanan diziyle birlikte son dönemde gündemden düşmüyor. Oyuncu, dizinin ikinci sezonuyla da 28 Temmuz’da yine Netflix’te olacak. Terzi dizisinin üçüncü sezonu da çekildi ve ne zaman yayınlanacağı ise henüz duyurulmadı.