Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinde izleyicilerin çok merak ettiği yeni bir dönem başlıyor!

Çöp Adam dizisinde izleyicilerin çok merak ettiği yeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Star TV ekranında yayınlanan Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan ikilisi izleyicileri heyecanlandırıyor. İyi bir uyum yakalayan, dizinin farklı hikayesi ile izleyenleri meraklandırdığı bir ortam oluşturuldu. Senaristlerin dizinin gidişatına yönelik olarak attıkları yeni adımlar da çok konuşulacağa benziyor.

Tilbe Saran’ın psikiyatrist olarak dizinin hikayesine dahil olması ile birlikte Çöp Adam projesinde önemli bir değişim yaşanacak. Dizi hayranları yeni bir dönemin başlayacağının işaretlerini almaya başladı. Bu işaretler özellikle de Peri karakterinin tedavi olması ve sonrasında nasıl bir kişiye dönüşeceği yönündeki beklentiden kaynaklanıyor.

Birçok dizi hayranı psikiyatrist ile Peri’nin sahnelerini çok merak ettiklerini, onun hayatına dair yeni detayların çıkmasını umut ettiklerini ve bu seanslar sonrasında da Peri’nin iyileşmesini arzu ettiklerini belirten birçok yorum paylaşıyor.

Bir dizi hayranı diyor ki, “Artık Peri’nin iyileşmesini ve iyileştikten sonraki halini görelim.”

Peki Peri karakteri düzeldiği zaman Tamer’e ne olacak? İşte izleyicilerin merak ettiği unsurlardan birisi de bu. Tamer karakterinin Peri’nin iyileşmesi sonrasında nasıl bir adama dönüşeceği konusu öne çıkacağı için senaristler için yeni bir heyecan unsuru yaratmak da kolay olacak.

Birçok izleyici Peri düzelir ise Tamer’in yeniden boşluğa düşeceğini düşünüyor. Çöp Adam dizisinde senaristler psikiyatrist sahneleri ile yeni bir dönem başlatırken, Peri ile Tamer’in durumlarındaki değişim de izleyiciler için yeni bir heyecan kaynağı olacak gibi gözüküyor.