Ana sayfa Dizi Fragmanları Çöp Adam dizisinde Peri öyle bir şey yapacak ki, Tamer çaresiz kalacak!

Çöp Adam dizisinde Peri öyle bir şey yapacak ki, Tamer çaresiz kalacak!

tarafından ker_def

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı ‘Çöp Adam’ dizisi yeni bölümüyle 26 Nisan Çarşamba akşamı Star’da yayınlanacak. Peri’nin Tamer’i çaresiz bırakan çözümü yeni bölüme damgasını vuracak.

Sevilen dizi Çöp Adam’ın on sekizinci bölümünün konusu şöyle; Tamer, olanlardan sonra başta Peri olmak üzere herkesi şaşırtacak bir hamle yapar. Otelde ise herkes çocukları aramaktadır. Tamer ve Peri, çocukların kaybolduğunu öğrenince Berrin’in yanına giderler. Bütün bu karmaşanın üstüne Berrin ve Ahu bir de otelden kovulmanın şokunu yaşarlar.

Ertesi gün, İpek, Tamer’le konuşmak için şirkete gider. Bunu öğrenen Peri, annesinin kaldığı yeri bulmak için harekete geçer ve bu sefer kontrolünü öyle bir kaybeder ki birine gerçekten zarar verir.

O ruh haliyle annesiyle yüzleşmeye gittiğinde ise tatsız bir sürprizle karşılaşır. Peri, artık kendinden ümidi keser ve Tamer’den onu durdurmasını ister. Önerdiği çözüm ise Tamer’i çaresiz bırakır.

Çöp Adam, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Deniz Madanoğlu tarafından kaleme alınıyor. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Vila Lostuvalı bulunuyor.

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam’da; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

‘Çöp Adam’ her çarşamba Star’da!