Ana sayfa Sosyal Medya Kadına şiddeti engelleme çağrısı yapan Demet Evgar da sözlü tacizden nasibini aldı!

Kadına şiddeti engelleme çağrısı yapan Demet Evgar da sözlü tacizden nasibini aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Evgar, kadın hakları konusunda Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olarak çeşitli organizasyonlara katılmaya devam ediyor. En son 2020-2021 sezonunda yayınlanan Alev Alev isimli diziyle ekranlarda yer alan oyuncunun yeni bir projesinin olup olmadığına da hayranları çok merak ediyor.

Son yıllarda ortaya koyduğu etkili oyunculuk performansları ile göz dolduran Demet Evgar, “Birlikte olursak aşamayacağımız engel yok” diyerek da hemcinslerine dayanışma mesajı verdi. Oyuncu, birlik bilincinin önemine işaret ederken “She Said No” kampanyasına da destek istedi.

Kadına şiddete karşı mücadelenin hep birlikte verilmesi gerektiğini de anlatan Demet Evgar, “Kadına yönelik şiddete sonlandırmak için bir arada sesimizi yükselttik. Adım adım ilerliyoruz ama her adımda geriden bir adım önde oluyoruz” dedi.

Birçok kadın gibi sözlü tacize kendisinin de uğradığı itirafında bulunan oyuncu, şöyle konuştu:: “Sözlü tacize maruz kalmayan bir kadın yoktur diye düşünüyorum. Sokakta yürüyoruz ya da birazcık karanlık bastığında evine giderken sürekli arkanı kolluyor olmak müthiş bir stres. Bu bile insanın gerilmesine ve içine kapanmasına yeterli.”

Ünlü oyuncu kızı Mavi’nin bakımına da büyük önem verirken, kızının sağlığının da çok iyi olduğunu belirtti.