Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur, Arıza ve Ramo’dan sonra Kuzey Yıldızı için büyük endişe!

Çukur, Arıza ve Ramo’dan sonra Kuzey Yıldızı için büyük endişe!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Show TV, bu sezon iyi performans gösterse bile Ramo ve Arıza dizilerini yayından kaldırma kararı vererek herkesi şaşkına uğrattı. Anlaşılan o ki her iki dizi de mevcut durumları ile kanala zarar yazıyor… Yoksa Ramo ve Arıza’nın bu haliyle final yapma kararı verilmesi için birkaç kez düşünmek şart.

Çukur dizisinde de artık büyük bir yorgunluk var. Hem ekip hem hikaye artık pek ileriye gidebilecek gibi değil. İşte bu nedenle de Mayıs sonunda mecburen final kararı alınmıştı. Çukur çok iyi reyting alabilen bir yapım ama şartlar devamını mümkün kılmadı.

3 dizisinin final yapacak olması Show TV’deki Kuzey Yıldızı dizisini de gündeme getirdi. Arıza ve Ramo kararlarından sonra hayranlar Kuzey Yıldızı dizisinin de final yapabileceği endişesine kapıldı. Şimdiye kadar 57 bölümü yayınlanan komedi dizisinin akıbeti henüz netleşmedi… Ancak dizi için final yapma ihtimalinin de bulunduğunu belirtelim.

Peki dizinin 58. yeni bölümünde neler yaşanacak? Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın bu akşam ekrana gelecek 58. bölümünde; sonunda Kuzey ile Yıldız, hiçbir şeyi düşünmeden mutlu olabilmiştir. Sürpriz partiyle dünyanın en mutlu insanı olan çiftimizin o gün, belki de son mutlu günleriydi. Kuzey’in peşini bırakmayan kötü his, dönüp dolaşıp Yıldız’ı bulmuştu. Belki de bu yüzden Yıldız, ölümle pençeleşirken Kuzey tüm suçu kendinde arar. Yıldız şu an belki de onun yüzünden ölümle cebelleşmektedir. Belki de oğlu onun yüzünden… Kuzey, bu yüklerin hepsini kaldırabilecektir ama Yıldız’ın kalbi durduğunda… İşte o zaman Kuzey için zaman durur.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu, Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken dizide, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de.