Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur başladı mı sanıyorsunuz? Asıl şimdi başlıyor! Adeta 5. vitese taktı geliyor!

Çukur başladı mı sanıyorsunuz? Asıl şimdi başlıyor! Adeta 5. vitese taktı geliyor!

tarafından zk zk
Çukur başladı mı sanıyorsunuz? Asıl şimdi başlıyor! Adeta 5. vitese taktı geliyor! 7
Televizyongazetesi/Analiz
Sezon başından beri Show TV’nin büyük ilgi gören dizisi Çukur’da pek çok gelişme yaşandı. Ancak görünen o ki asıl savaş şimdi başlıyor!

Dizinin ilk bölümlerinde Kahraman’ın vurulmasıyla Vartolu kabusu Çukur’a çökmüştü. Arada çıkan başka belaları savuşturan Yamaç ve İdris için asıl zor günler şimdi geliyor!

Vartolu’nun İdris’in oğlu olduğu ve intikam almak için geldiği Çukur’da yaşadıkları nihayet son buluyor! Bu hikayenin daha fazla gitmeyeceği ve Çukur’un, aynı konunun etrafında dönmeyeceği artık görülüyor.

Vartolu, annesinin ve kendisinin yaşadıklarının sorumlusunu babası İdris gibi görse de aslında İdris’in ondan hiç haberi olmadığını anlatabilecek mi Vartolu’ya, bilinmez, fakat ikilinin ilk karşılaşması hayli duygusal anlara sahne olacak gibi duruyor.

İdris, Vartolu’nun oğlu olmasının şokunu atamadan Selim’in vurulmasından sonra neler olacağı da merak konusu! Bir oğul kazanırken bir başka oğlunu mu kaybedecek İdris? Yeni bölüm büyük merakla beklenirken artık bir şekilde Koçovalılar’ın Vartolu’yu yanlarına alması ve aradaki bu düşmanlığa bir çare bulması gerekecek çünkü gelen tehlike çok büyük!

Öyle bir koalisyon yapmak zorundalar ki artık hayat memat meselesi adeta!

Peki Çukur’u bekleyen asıl tehlike ne? Yeni bölüm tanıtımında ortaya çıkan durum neyin göstergesi?

(Haberin devamı için sonraki sayfayı tıklayınız…)