Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizi setinde aşırı bir dikkat var!

Çukur dizi setinde aşırı bir dikkat var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Çukur dizisi, pazartesi akşamı 4. sezonuna başladı. Başarılı geçen ilk 3 sezonun ardından Çukur’un geri dönüşü izleyicileri bir hayli mutlu etti. Her ne kadar reyting sonuçlarında eski bölümlerden uzak bir görüntü çizse de, önümüzdeki haftalarda Çukur üzerine koyarak ilerleyecektir.

Dizide Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu, Nehir karakterini canlandıran sevgilisi Hazal Subaşı ile kameralara yakalandı. Oyuncu yaz ayı boyunca zayıflamak için çaba harcamış ve bu durum da magazin gündemine yansımıştı.

Çukur dizisinin çekimlerine başladıklarını belirten Rıza Kocaoğlu, “Şimdi gidip ilk bölümü izleyeceğiz” dedi. Koronavirüs nedeniyle sette dikkatli olduklarının da altını çizen oyuncu, “Aşırı dikkatli zaten, her şey kontrol altında. Testlerimiz yapılıyor, düzenli olarak. Çalışıyoruz, iyi gidiyor” dedi.

Hatırlanacağı üzere Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandıran Kubilay Aka’da koronavirüs pozitif çıktı. Aşk 102 dizisinin setinde virüse yakalanan oyuncu, karantinada tutuluyor.

Göbeğini eritmek için çaba harcadığını da ifade eden Rıza Kocaoğlu, yaz aylarındaki haline göre daha iyi görünüyordu.