Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Akbağ’ın hayranlarına küçük bir dizi sürprizi var!

Demet Akbağ’ın hayranlarına küçük bir dizi sürprizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Akbağ, evinin yakınlarında kameralara yakalandı. Aniden gelişen bu durum karşısında usta oyuncu da biraz şaşırdı. Hayranlarına küçük bir sürprizi olduğunu belirten Demet Akbağ’ın Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katıldığı ortaya çıktı.

Demet Akbağ’ın evinin yakınlarında yapılan çekimlerin dizinin önümüzdeki bölümlerinde ekrana geleceği belirlendi… Oyuncu, “Küçük bir sürprizim var. Tatlı bir küçücük rol oynadım. Konuk oyuncu olarak oynadım” diye konuştu.

Uzun süre Çeşme’de oğlu ile birlikte tatil yapan Demet Akbağ, iş görüşmeleri için İstanbul’a geldiğini söyledi. Bazı projeler olduğunu ve değerlendirmekte olduğunu anlatan Demet Akbağ, İstanbul’un sonbaharını da çok sevdiğini belirtti.

Röportajda maskesini cebine koyduğunu, izleyicilerin yanlış anlamamasını rica eden Demet Akbağ, “Tamamen kapalı olunca söylediğin laf da yanlış anlaşılıyor” diye konuştu. Pandemi sürecinde uzun bir süre eve kapandığını belirten Demet Akbağ, Mart başından itibaren Haziran ayının son haftasına kadar hep evde olduğunu belirtti.

Bir reklam filminde rol alacağını ifade eden Demet Akbağ, fotoğraf çekimlerinin olduğunu ve görüşmekte olduğu çeşitli projelerin de olduğunun altını çizdi.  Oyuncu, Yılmaz Erdoğan ile de yakında yüz yüze gelerek birlikte düşündükleri projenin son detaylarını konuşacaklarını sözlerine ekledi.