Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi 5. bölümünde Yamaç’ın hiç bilinmeyen yüzü

Çukur dizisi 5. bölümünde Yamaç’ın hiç bilinmeyen yüzü

tarafından ker_def

Çukur’un 5. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yamaç Koçovalı ile babası İdris, Vartolu’ya karşı!

Çukur’un 5. bölümünde Yamaç Kosovalı ile babası İdris Koçovalı düşmanları Vartolu için plan yapıyor.

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üstüne çeken Çukur dizisinde yeni gelişme.

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelen dördüncü bölümünde,Yamaç, Doğukan isimli pop şarkıcısının tahsilatını almak için adamların yanına gider. Doğukan’ın eski menajerinin yaptığı yanlış hareket Yamaç’ın hiç bilinmeyen yüzünü ortaya çıkardı.

Yamaç’ın, Doğukan isimli şarkıcının tahsilat işiyle ilgilendiği ve büyük bir tehlike altına girdiği bölümde Selim yine Vartolu’ya haber uçurarak dengeleri değiştirdi. Sena ile Yamaç’ın açıkhava sinemasında ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ı izledikleri romantik anlar ekran başındakilerin ayaklarını yerden kesti. Vartolu, adamlarını topladığı mahallede resmi geçit yaparak herkesin tepkisini çekti. Yamaç bu sırada Aliço’dan aralarındaki haini bulmak için yardım istedi.

Vartolu’nun müdahalesiyle işlerin tehlikeli bir boyuta taşındığı Çukur’da Yamaç, Doğukan’ı polise teslim etmek üzere yola çıktı. Doğukan’ın, Yamaç’ın kullandığı arabanın direksiyonuna “ben babamı öldürdüm” diyerek müdahale etmesiyle arabanın uçuruma uçtuğu final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.

Uzun zamandır bilinci kapalı olan İdris Koçovalı, hayata yeniden gözlerini açtı ve Sena ile tanışarak onun Yamaç’ın eşi olduğunu öğrendi. Baba-oğul arasındaki büyük karşılaşmada ise soğuk rüzgarlar esti.

Oğlu Kahraman’ın ölümünü öğrendikten sonra komaya giren İdris Koçovalı gözlerini açıyor. Çukur’un 4. bölümünde ise Yamaç, geçmişte babası İdris’le aralarındaki kavgaları hatırlıyor.