Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi, Sefirin Kızı nedeniyle çok şey kaybetti!

Çukur dizisi, Sefirin Kızı nedeniyle çok şey kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Çukur dizisi Show TV’nin büyük başarılara imza atan yapımı… Kanalın elinde zaten 3 dizi var… Kuzey Yıldızı ve Ramo bu sezon başladı, iyi de sonuçlar aldı… Show TV, az ama öz olsun güçlü olsun stratejisi ile ilerliyor.

Diziler konusunda son 3 sezondur Çukur ile büyük varlık sergileyen Show TV, her sezon hikayeyi farklı bir noktaya taşıyarak da Çukur’u hep zirvede tuttu.

Hesapları bozan gelişme ise Star Tv’nin Çukur’un karşısına Sefirin Kızı dizisini koyması oldu. Bunun nasıl bir sonuç doğurduğuna yönelik basit bir karşılaştırma gazete haberlerinden anlaşılıyor.

Ajans Press’in 1 Ocak – 31 Mart tarihleri arasında yazılı basında hangi dizinin kaç haberinin çıktığı ile ilgili araştırması dikkat çekiyor. Sefirin Kızı dizisi 224 haber içeriği ile altıncı durumda.Çukur ise 171 haber ile dokuzuncu olabildi.

Sosyal medyada da Sefirin Kızı müthiş bir etki bıraktı. Yayınlandığı her hafta hem ülkemizde hem yurt dışında büyük etkileşimler elde etti. Sefirin Kızı’nın bu önlenemez yükselişi Çukur dizisinin zararına oldu. Yani hem yazılı basında hem sosyal medyada Çukur, önemli bir gerileme yaşadı.

Sefirin Kızı dizisi aynı zamanda reytinglerde de ilk 4-5 hafta peşine takıldığı Çukur’u geçmişti. Birincilikten indirilmesi Çukur için bugüne kadar yaşamadığı bir durumdu.

Sonuç olarak Çukur ile Sefirin Kızı arasında 2020-2021 sezonunda asıl büyük yarış yaşanacak. Hangisi öne çıkacak bunu koronavirüs ve yaz aylarını kapsayan bu uygun dönemde senaryo, hikaye ve karakterler üzerinde kim daha iyi matematik sağlar ise bizce o gelecek sezonun kazananı olacak.

Bu sezon ise Çukur veda etti.Sefirin Kızı’nın durumu belirsiz. Yani iki dizi arasındaki asıl yarış önümüzdeki sezon yaşanacak.

ENGLISH – – ESPAÑOLA  – – PORTUGUÊS