Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde büyük bir sürpriz izleyiciyi bekliyor! Erkan Kolçak Köstendil tüyoyu verdi!

Çukur dizisinde büyük bir sürpriz izleyiciyi bekliyor! Erkan Kolçak Köstendil tüyoyu verdi!

tarafından zk zk
Erkan Kolçak Köstendil, Çukur dizisindeki Vartolu karakteriyle izleyicinin gönlüne taht kurdu.

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un fenomen karakteri haline gelen Vartolu ile ilgili yeni sezondan tüyolar veren Köstendil, kanalın Pazar Sürprizi isimli magazin programına konuştu.

Erkan Kolçak Köstendil, Vartolu karakterinin yeni sezonda bir sürpriz yapacağı tüyosunu verdi.

Karakuzular denilen çete tarafından ele geçirilen Çukur’da, Saadet ve bebeğini kurtarabilmek için Çeto ve Mahsun için çalışan Vartolu, Çukur’u kurtarmak için harekete geçen Yamaç ile birlikte hareket edecek.

Cumali’nin de hapisten çıkmasıyla güç birliği yapıp Çukur’u kurtaracakları tahmin edilen Koçovalılar’ın sonradan ortaya çıkan oğul Vartolu için Erkan Kolçak Köstendil şöyle konuştu.

“Vartolu’nun bir sürprizi var ama söylemeyeyim. Belki yeni bir karakter eklenebilir. Şu anda bir geçiş süreci yaşıyoruz ve bu geçiş süreci nihayete erdiği yerde, karakterin içinden çıkacak sürpriz yeni karakter de umarım beğenilir.”

Çukur dizisinde büyük bir sürpriz izleyiciyi bekliyor! Erkan Kolçak Köstendil tüyoyu verdi! 7

Hikayedeki karakterle ilgili insanlar arasında bir tartışma yaratmasının oyunculuk anlamında kendi hedeflediği durum olduğunu ve bunun kendisine keyif verdiğini söyleyen Erkan Kolçak Köstendil, Çukur dizisinde kendisini en çok etkileyen sahneyi de şöyle anlattı.

“Hem fiziksel hem mde ruhsal olarak en etkilendiğim sahne mezarlık sahnesidir. Kağıt üzerinde okuduğunda o kadar etkilemeyen sözlerin, mezarlıkta yağmur altında dövüşün içinde yaşanan o konuşmalar çok etkileyiciydi.”

Köstendil’in bahsettiği sahne, 16. bölümde yaşanmıştı. Yamaç ve Vartolu arasında, yağmur altında yaşanan kavga izleyicinin de çok etkilendiği sahnelerdendi.

İşte o anlar: