Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde finalden önce bir ayrılık daha yaşanıyor!

Çukur dizisinde finalden önce bir ayrılık daha yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin iddialı dizilerinden olan Çukur, finale doğru adım adım ilerliyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. 124. bölüm 12 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümde bir ayrılıkla daha karşılaşacaksınız.

Çukur dizisinde geçtiğimiz hafta Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka’nın ayrılığı yaşandı. Vatanım Sensin dizisindeki Ali Kemal karakteri ile gö dolduran oyuncu, sonrasında Çukur dizisine katıldı ve 4 yıldır da bu yapımda büyük ilgi gördü. Ününe ün katan oyuncu, geçen hafta diziye veda etti. Şimdi ise yeni projesi olan Camtavanlar isimli dizide Bensu Soral ile birlikte başrolde yer alacak.

Çukur dizisinde Mayıs sonunda yapılacak olan finale haftalar kala bir ayrılık daha yaşanıyor. Karaca karakterine hayat veren ve büyük bir popülerlik kazanan Ece Yaşar da bu hafta diziye veda edecek. Karaca’nın ölümü ile birlikte Çukur dizisi hayranları yeni bir hüzün daha yaşayacak. Karaca’nın nasıl öleceği de merakla bekleniyor.

Çukur dizisinde finalden önce bir ayrılık daha yaşanıyor! 7

Ece Yaşar, Kara Sevda dizisi ile ünlenen bir isimdi… Eda karakterine hayat veren oyuncu, dizinin birçok ülkede yayınlanması ile birlikte popülerliğini de hızla artırdı.

Çukur dizisi ile birlikte ününe ün katan oyuncu, başından bu yana projede bulunan bir isimdi. Oyuncu en son dijital dizi olan Ölüm Zamanı’nda da rol aldı.