Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisindeki ayrıntı dikkatlerden kaçmadı! Bold Pilot göndermesinin anlamı ne?

Çukur dizisindeki ayrıntı dikkatlerden kaçmadı! Bold Pilot göndermesinin anlamı ne?

tarafından zk zk

Show TV’de yeni bölümüyle dün akşam ekrana gelen dizinin bir sahnesinde, Cumali’nin Afganlar tarafından esir tutulduğu yerdeki bir kutudan çıkanlar, yakında vizyona çıkacak bir filmdeki gerçek hikayeye bir göndermeydi.

Cumali’nin kutudan çıkardığı ve üzerinde ‘Biz daha pes etmedik’ yazan at yarışı koşusundaki bir fotoğraf ve ‘Bold Pilot’ yazılı bir forma, efsanevi jokey Halis Karataş ve efsane yarış atı Bold Pilot’a bir selam çakmak içindi.

Ay Yapım imzalı dizideki bu gönderme, Çukur’un yapım şirketi Ay Yapım’ın, yeni filmi Şampiyon’da anlatılan gerçek bir hikayeye güzel bir gönderme oldu.

Necip Memili’nin canlandırdığı Cumali Koçovalı’nın, efsane yarış atı Bold Pilot’ın birincilik formasını eline aldığı ve ünlü jokeyi Halis Karataş’ın yarıştaki fotoğrafına bakıp gözyaşı döktüğü sahneler dikkat çekti.

Çukur dizisindeki ayrıntı dikkatlerden kaçmadı! Bold Pilot göndermesinin anlamı ne? 8

Büyük yankı uyandıran sahnenin yayınlanmasının hemen ardından efsane yarış atı Bold Pilot TT listesine girdi. Hayatında hiç yarış izlememiş kişilerin bile gönlünde taht kuran Bold Pilot uzun süre TT listesinde kalırken Çukur duvarlarında efsane atın hâlâ kırılamayan Gazi Koşu rekoru “02:26:22” ve “Bold Pilot Geliyor” yazıları yer aldı.

Çukur dizisindeki ayrıntı dikkatlerden kaçmadı! Bold Pilot göndermesinin anlamı ne? 9

Şimdiden yılın filmi olarak gösterilen “Şampiyon”, Bold Pilot’ın büyük başarısını ve jokeyi Halis Karataş ile Begüm Atman’ın destansı aşklarını konu alıyor. Gerçek bir yaşam hikayesini konu alan ‘Şampiyon’, dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla 7 Aralık’ta vizyonda.

İşte, Cumali’nin geceye damga vuran Bold Pilot sahnesi;