Ana sayfa Sinema Yusuf Çim, İranlı güzel oyuncuyla kamera karşısına geçti

Yusuf Çim, İranlı güzel oyuncuyla kamera karşısına geçti

tarafından zk zk
Ünlü oyuncu Yusuf Çim’e İranlı partner…

Yeni filmi “Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle” ile beyazperdeye hazırlanan ünlü oyuncu Yusuf Çim filmde İranlı güzel oyuncu Afsaneh Pakru ile kamera karşısına geçti. Türü Aşk- Melodram olan filmde Yusuf Çim ünlü bir şarkıcı olan Emre Akın karakterini canlandıracak. İran ve Türkiye’de çekilecek olan filmin çekimleri İstanbul’da başladı.

Filmin yapımcılığını Amir Şahab Razaviyan ve Sara Ahmadi ve Mustafa Güneş yapıyor. Yönetmenliğini İranlı yönetmen Mehrdad Ghaffarzadeh, görüntü yönetmenliğini ise Ayla ve Arif 216 filmlerinin görüntü yönetmeni Jean Paul Seresin üstleniyor. Filmin başrollerinde Ünlü oyuncu Yusuf Çim, Ali Burak Ceylan, Hazal Türesan, Ayşen İnci, Semra Dinçer, İran’nın ünlü oyuncularından Pejman Bazeghi, Afsaneh Pakru, Farhad Ghaemian, ve Azerbaycanlı şarkıcı Çinare Melikzadeh ve Aytak Javid Nejad rol alıyor.

Yusuf Çim, İranlı güzel oyuncuyla kamera karşısına geçti 8

dav

Filmde ünlü oyuncu Yusuf Çim ünlü bir şarkıcı olan Emre Akın karakterini canlandırıyor. Çim’in sevgilisi Delara rolünü ise İranlı güzel oyuncu Afsaneh Pakru oynarken, Ali Burak Ceylan Hakan karakterini İranlı ünlü oyuncu Pejman Bazaghi ise Hamed rolünü oynuyor.

Filmin konusu;

Güzel sesi olan Emre yakın arkadaşı Hakan ile İstanbul’da bir restoranın motor kuryesi olarak çalışmaktadırlar. Hakan Ada isimli bir kızla duygusal bir ilişki yaşamaktadır. Emre ara sıra Cennet Çocukları isimli çocuk esirgeme yurdu çocukları için konserler vermektedirler. Hakan ve Ada onun videosunu çekip sosyal medyada paylaşarak ünlü olmasını sağlarlar. Televizyon yapımcısı Ayla, Emre’yi destekleyerek onun zengin ve ünlü biri olmasına sebep olur. Ayla Emre’yi severken, Emre’nin ona karşı bir ilgisi bulunmamaktadır.

Yusuf Çim, İranlı güzel oyuncuyla kamera karşısına geçti 9

Emre’nin annesi onun ilk büyük konseri sırasında hayatını kaybeder ve Emre derin bir depresyona girer. Delara isimli İranlı bir kız, kardeşi Hamed ile temizlik fabrikalarının bir şubesini açmak için İstanbul’a gelirler. Gayrimenkul danışmanı Sara, Cennet Çocukları yurdunu hileyle Delara’ya satmak ister. Yurdun çocukları koruyucusu Emre yurdun satışına karşı çıkar. İlerleyen zamanlarda Emre ve Delara birbirini sevmeye başlar. Emre ve Delara’nın ilişkisinden rahatsız olan Ayla, Emre ile tartışır ve onunla çalışmaktan vazgeçer. Yurdu almaktan vazgeçen Delara, Emre’nin konseri olacağı sırada İran’a dönme kararı alır.

Yusuf Çim, İranlı güzel oyuncuyla kamera karşısına geçti 10