Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinden beklenmeyen ayrılık! Dizinin en dikkat çeken isimlerindendi!

Çukur dizisinden beklenmeyen ayrılık! Dizinin en dikkat çeken isimlerindendi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un çekimleri kısa bir süre önce başlamıştı. Yeni sezonda bomba gibi konular ve sürprizlerle dönmeye hazırlanan diziden bir oyuncunun ayrıldığı haberleri ise büyük dikkat çekti. Zira diziye sonradan katılan ancak dizinin kilit isimlerinden birisi haline gelen bir karakterdi. Aslında bir süre önce ayrılacağına dair söylentiler de çıkmıştı.

Kimdi bu isim? Geçtiğimiz günlerde Çukur dizisinden ayrılıp başka bir dizide oynayacağı şeklinde haberleri çıkan isim Cihangir Ceyhan idi. Ay Yapım imzalı olan Çukur dizisinde Azer karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan’ın yine aynı yapım firmasının bir başka dizisinde rol alacağı şeklinde kulis haberleri bir süredir sızmaktaydı. Ancak Çukur’da önemli bir karakter haline gelen Azer’in gitmesine kimse ihtimal vermiyordu.

Fakat son gelen bilgilere göre Cihangir Ceyhan, Çukur dizisinden ayrılıyor. Yeni sezonda bir kaç bölüm ekranda olacak. Tabii ki hikaye gereği bir şekilde diziden ayrılacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından paylaştığı kulis bilgisine göre yeni sezonda yayınlanacak 3. bölümde Azer karakteri diziden çıkıyor.

Çukur dizisinden beklenmeyen ayrılık! Dizinin en dikkat çeken isimlerindendi! 7

Cihangir Ceyhan’ın daha sonra Alevlerin Ardında isimli Show TV’nin yeni dizisinde Dilan Çiçek Deniz ile kamera karşısına geçeceği de verilen bilgiler arasında. Ceyhan’ın gidişinin çoktan belli olduğu ve hatta Alevlerin Ardında dizisinin tanıtım çekimlerine de katıldığı öğrenildi. Dilan Çiçek Deniz’in de bir süre önce Çukur’dan ayrılmış olması ve iki eski Çukur oyuncusunun aynı dizide buluşması da bir başka ilginç durum oluşturmakta…