Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinin Akın’ı Burak Dakak’a hayatın verdiği büyük şans!

Çukur dizisinin Akın’ı Burak Dakak’a hayatın verdiği büyük şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Dakak daha küçüklük yaşlarından itibaren dizi setlerinde yer alan bir isim… Ancak geniş kitleler tarafından sevilmesi ve gerçek anlamda takip edilmeye başlanması Gülperi dizisindeki Hasan karakteri ile gerçekleşti. Oyuncu, bu karakterde o kadar başarılıydı ki, izleyiciler sosyal medyada takdir üstüne takdir mesajları yazmıştı…

Çukur dizisine Akın Koçovalı olarak giren ve gizemli bir karakterde yine izleyicileri performansı ile etkileyen Burak Dakak, oyunculuğun kendisine büyük keyif verdiğini ve hayatında tutku ile yaklaştığı nadir şeylerden birisi olduğunu anlattı.

L’Officiel Hommes Türkiye dergisine konuşan oyuncu, mesleğinin kendisi için önemini şu sözlerle anlattı: “Ben öğrenmeye ve ufkumu genişletmeye çok açık bir insanım. Bu anlamda beni çok besleyen bir meslek. Çünkü ucu bucağı yok. Hayal gücünüz sizin rehberiniz oluyor bir noktada. O yüzden bana çok şey öğreten ve şu zamana kadar – çok şanslıyım ki – çok imrendiğim ve gerçekten çok yetenekli ve bir şeyler öğretmek isteyen insanlarla karşılaştım. Benim için de aslında bir meslek olmanın yanı sıra böyle güzel anlam ifade eden de bir alan oyunculuk.”

Erken yaşlarda setlerde yer almanın kendisine sağladığı en büyük farkının gözlem yapabilmesi olduğunun altını çizen Burak Dakak, tam da bir şeyler öğrenme yaşlarında dizilerde yer aldığını ve fark etmeden bile çevresinde gözlem yapabildiğini anlattı.

Tecrübeli insanlarla aynı ortamda bulunmanın kendisinin en önemli şanslarından birisi olduğuna değinen Burak Dakak, küçük yaşlarda keşfettiklerinin karakterini çok etkilediğini ifade etti.