Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda, Arka Sokaklar’dan intikamını aldı!

Kırmızı Oda, Arka Sokaklar’dan intikamını aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçtiğimiz hafta tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin façasını bozan bir gelişme yaşanmıştı. Dizi Cuma akşamlarının birinciliğe alışan bir yapımı haline geldi. Ancak geçen hafta total grubunda Arka Sokaklar dizisi birinciliği elde ederek Kırmızı Oda’ya çelme takmıştı.

30 Ekim Cuma akşamı da diziler arasında müthiş bir yarış yaşandı. Star TV, Babil dizisini İzmir’deki deprem felaketi nedeniyle iptal ederken, diğer diziler normal şekilde yayınlarına devam etti. Kırmızı Oda tüm kategorilerde birincilik elde ederek zaferini bir kez daha ilan etti.

Arka Sokaklar ise geçen hafta birinci olduğu total grubunu bu sefer ikinci sırada tamamladı. AB ve ABC1 performansları daha düşük olan Arka Sokaklar, AB’de 7. olurken ABC1’de ise 5. sırada kendisine yer buldu.

Totalde 3. sırada yer alan Ramo, AB kategorisinde 4. ve ABC1’de de 3.sırada bulunuyor. Hercai ise daima olduğu gibi totalde güçlü konumunu sürdürdü ve günü 6. sırada bitirdi. AB ve ABC1 performansları düşük olan dizi, ilk 10 listesine giremedi.

Çocukluk dizisi ise AB’de Ramo’dan sonra 5. sırada yer aldı. ABC1’de ise 6. olan Çocukluk total grubunda 9. olmayı başardı ve tüm kategorilerde ilk 10 listesinde yer aldı.

Payitaht Abdülhamid ise 5. sezonuyla TRT1 ekranında yoluna devam ediyor. Kemik bir izleyici kitlesi bulunan dizi sadece AB grubunda 9. sırada ilk 10 listesine girebildi.

30 Ekim Cuma günü ilk 10 program listesi şöyle oluştu:

Kırmızı Oda, Arka Sokaklar'dan intikamını aldı! 11