Ana sayfa Güncel Haberler Kariyer sıçraması yapan Kubilay Aka’dan karizmatik özel pozlar!

Kariyer sıçraması yapan Kubilay Aka’dan karizmatik özel pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandıran ünlü oyuncu Kubilay Aka, ayrıca Aşk 101 dizisiyle Netflix’te hayranlarından beğeni toplamıştı. Ünlü oyuncu, karizmatik pozlarıyla beMan dergisinin Haziran sayısında yer aldı .

Dergi için pandemi günlerinde özel pozlar vermekten çekinmeyen Kubilay Aka, hayranlarından olumlu yorumlar aldı. Kariyerinde Çukur dizisiyle adeta sıçrama yapan oyuncu, geniş kitleler tarafından takip ediliyor.

Kariyer sıçraması yapan Kubilay Aka'dan karizmatik özel pozlar! 9

Instagram’da 1,5 milyon kişi tarafından takip edilen oyuncu, Mayıs ayında da InStyle dergisinde Aşk 101 dizisindeki arkadaşlarıyla birlikte poz vermişti.

Kariyerinin en iyi dönemini yaşayan oyuncu, magazin gündeminde de hep üst sıralarda yer alıyor. Dergilere verdiği özel pozlarla da popülerliğinin keyfini süren Kubilay Akay, Vatanım Sendin’deki Ali Kemal rolünden bu zamana kendisini bir hayli geliştirdi.

Kariyer sıçraması yapan Kubilay Aka'dan karizmatik özel pozlar! 10

beMan dergisi tarafından Kubila Aka, şu ifadelerle tarif edildi: “Bir gün hayatının tamamen değişeceğini biliyordu ama ne zaman olacağı hakkında bir fikri yoktu. Hayatta bulduğu şansı kendi yeteneği ve başarısıyla harmanlayarak dizilerin aranılan yüzlerinden birisi olmayı başardı. Rol aldığı karakterler hep çok sevildi ve hayran kitlesi günden güne büyüdü. ”

Kariyer sıçraması yapan Kubilay Aka'dan karizmatik özel pozlar! 11