Ana sayfa Güncel Haberler Dilan Çiçek Deniz, korku dolu bir deneyim yaşadı!

Dilan Çiçek Deniz, korku dolu bir deneyim yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, yeni bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. BluTV’nin Yarım Kalan Aşklar isimli dizisinde başrolü Burak Deniz ile paylaşan güzel oyuncu, yaptığı açıklama ile dikkatleri çekti. Oyuncu, önce dizi çekimine katılacağını, daha sonra ise ailesini görmeye gideceğini anlattı.

Kısa bir süre içinde Yarım Kalan Aşklar dizi projesinin çekimlerinin başlayacağını hatırlatan oyuncu, pandemi süreci devam ettiği için ailesini görmek için daha sonra yanlarına gitmeyi planladığını ifade etti.

Burak Deniz ile 5 yıl önce başka bir projede yer aldıklarını hatırlatan Biran Damla Yılmaz, karantina sürecinde kendisini evine kapattığını ve çok korktuğunu itiraf etti. Yeni normale alışmayı umduğunu belirten Dilan Çiçek Deniz, garip günler yaşadığını ve yemek yapmayı da bu süreçte öğrendiğini anlattı.

Evde temizlik ve yemek ile zaman geçirdiğini anlatan oyuncu, ailesini, sevdiklerini çok özlediğini de dile getirdi.

Dilan Çiçek Deniz, korku dolu bir deneyim yaşadı! 7

Dilan Çiçek Deniz, “Burak ile beraber oynamak çok mutlu etti beni. Film giriyor, 19 Haziran’da Netflix’te. İlk orijinal Türk sinema filmi olacak. O çok heyecanlandırıyor bizi” diye konuştu.

Yarına Tek Bilet isimli Netflix imzalı ilk orijinal Türk Sinema projesinde Dilan Çiçek Deniz, Metin Akdülger ile başrolü paylaşmıştı.

Film, Ankara’dan İzmir’e doğru bir yolculuk sırasında birbirine rastlayan iki yabancının romantik hikayesini konu alıyor. Yarına Tek Bilet tüm dünyayla aynı anda 19 Haziran 2020’de Netflix’te yayına girecek.

Sinema sektörünün pandemi nedeniyle düştüğü zor durumu hatırlatan oyuncu, kısa sürede her şeyin düzelmesini diledi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz…