Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin Efsun’u Damla Sönmez ilk kez ortaya çıktı

Çukur dizisinin Efsun’u Damla Sönmez ilk kez ortaya çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur 3. sezonuyla gümbür gümbür ekrana geliyor…3. sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda Baykal’ın kızı Efsun karakterine hayat veren Damla Sönmez ilk kez izleyicinin karşısına çıktı.

Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Şenay Gürler,Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Damla Sönmez, Kubilay Aka’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 3. sezon fragmanı çok etkileyici…İdris Koçovalı ölüyor… Yamaç aklını yitiriyor. Cumali’nin haykırışı yürekleri parçalıyor… Çukur’da artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını Efsun’un gelişi anlatıyor…

Dizinin 3.sezon fragmanının son bölümünde Efsun karakterini görebilirsiniz.

Show TV’de ekrana gelen, 16 Eylül Pazartesi yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak olan Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur’un 3. sezon ilk tanıtımı yayınlandı. “Yamaç ve İdris’e neler olacak?” sorusunun yanıtı uzun zamandır merakla bekleniyordu.

Çukur dizisinin Efsun'u Damla Sönmez ilk kez ortaya çıktı 10

Koçovalı kadınların hayatı karşılığında Yamaç ya da İdris’in canını isteyen Yücel’in baba-oğlu karşı karşıya getirdiği anlar ekran başındakileri soluksuz bırakmıştı. Yayınlanan üçüncü sezon ilk tanıtımında Cumali’nin “İdris Koçovalı ölmüş, siz niye yaşıyorsunuz?” sözleri ise izleyenleri şoke etti.

Çukur dizisinin Efsun'u Damla Sönmez ilk kez ortaya çıktı 11

İdris’in kollarına yığıldığı Yamaç’ın deliye döndüğü ve ağzından “Sen babanı öldürmek zorunda kaldın mı hiç?” sözlerinin döküldüğü nefesleri kesen tanıtımda İdris’in eşyalarını kapının önünde bulan Sultan gözyaşlarına hakim olamadı.

Çukur dizisinin Efsun'u Damla Sönmez ilk kez ortaya çıktı 12

Diziye dahil olan Damla Sönmez’in de ilk kez görüldüğü yeni sezon tanıtımı heyecanı yükseltirken, darmaduman olan Koçovalıların neler yaşayacağı merakla bekleniyor.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Çukur, merakla beklenen 3. sezonuyla 16 Eylül Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!

Çukur dizisinin Efsun'u Damla Sönmez ilk kez ortaya çıktı 13