Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin evde çekilen bölümü reytinglerde ne yaptı?

Çukur dizisinin evde çekilen bölümü reytinglerde ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Çukur dizisinin 3. sezonda 26. yeni bölümü 20 Nisan Pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Dizi sosyal medyada birçok yorum aldı. Oyuncuların teknik destek ile ama kendi imkanları ile çektikleri videolar birleştirildi. Sonunda orda Çukur Evde özel bölümü çıktı.

3 haftadır ekranda olmadığı için de dizinin hayranları Çukur heyecanı yaşadı. Hiç yoktan iyidir, diyen birçok izleyici olduğu gibi keşke kaliteyi düşürmeselerdi diyenler de çıktı.

Çukur dizisinin 3. sezondan 26. bölümü reytinglerde ise hatırı sayılır bir noktada bulunuyor. Her ne kadar normal bir Çukur bölümü olmasa da izleyiciler özledikleri yapıma kıymet verdi.

20 Nisan Pazartesi akşamı totalde 3. sırada yer alan Çukur, AB grubunda 5. ve ABC1 grubunda da 4. olarak bu şartlara nazaran çok da iyi sonuç elde etti.

Zuhal Topal’la Sofrada programının AB ve ABC1’de Çukur’un hemen ardından gelmesi, totalde de 10. program olması dikkat çekti. tv8 ekranındaki Survivor ise günün tüm kategorilerde kazanan yapımı olarak göz doldurdu.

Çukur dizisinin evde çekilen bölümü reytinglerde ne yaptı? 7