Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizinde büyük yenilik!

Kuruluş Osman dizinde büyük yenilik!

tarafından ker_def

Sezonun reyting rekortmeni dizisi ‘Kuruluş Osman’ın 22 Nisan Çarşamba saat 20:00’de ATV’de ekrana gelecek sürprizlerle dolu onsekizinci bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. Kuruluş takipçileri arasında hayli merak uyandıran fragman, Osman Bey, yeni yoldaşını da müjdeledi. Dizide büyük bir yenilik yaşanacak. Eski düşmanlar ittifak olacak.

Geyhatu’nun Bizans prensesi Adelfa ile evlenmesine mani olarak Moğol-Bizans ittifakına engel olan Osman Bey, Geyhatu’yu arkasına alan Alişar ve Dündar’ın ittifakına karşılık Balgay’la birlikte hareket etmek zorunda kalır. Aksakallılarla buluşan Osman, Moğol-Bizans ittifakındaki yeni gelişmeleri öğrenirken, Kayı uluğlarından biri olan yeni yoldaşının müjdesini de alır.

Dündar, Alişar’la yaptığı plan uyarınca Kayı Obası’na giderek Gündüz Bey’den af diler. Osman Bey, Prenses Adelfa’yı koruma görevini Bala Hatun’a verir…

Osman Bey; Moğol-Bizans ittifakının yeni hamlesine karşılık verip Geyhatu’yu arkasına alan Alişar ve Dündar’ın kurduğu oyunu bozabilecek mi?

Kuruluş Osman dizinde büyük yenilik! 9

Gündüz Bey, af dileyen Dündar’a nasıl yanıt verecek? Bala Hatun ve Prenses Adelfa arasında neler yaşanacak?

Kuruluş Osman dizinde büyük yenilik! 10

Tüm bu sorular çarşamba akşamı 20:00’de ATV ekranında yanıt bulacak.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, ATV ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

Kuruluş Osman dizinde büyük yenilik! 11