Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin Meliha bombası resmen fos çıktı!

Çukur dizisinin Meliha bombası resmen fos çıktı!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz
Show TV’de ekrana gelen Çukur dizisi, geçtiğimiz sezon ismi sık sık geçen ama esrarengiz bir isim olarak kalan Meliha karakterini, yeterince ele alamadı!

Dizinin ilk bölümünde İdris ile röportaj yapan gazeteci kızı Meliha’ya benzetmesiyle dizide ismi geçmeye başlamıştı.

Uzun süre boyunca konu rafa kalkmış ve sezon sonuna doğru yeniden Meliha ile ilgili emareler başlamıştı.

Öyle spekülasyonlar, tahminler yapıldı ki Meliha karakteri ile ilgili, haliyle diziden Meliha konusundaki beklenti de büyüdü.

İlk sezon adı çok geçen ve ortaya çıkacağının sinyalleri verilen Meliha karakteri bu sezonun başında diziye katıldı ama beklenen etkiyi yaratmadı.

İdris Koçovalı’nın unutamadığı aşkı olarak izleyiciye tanıtılan Meliha’nın adı ilk sezonda sık sık geçmiş ve karakter üzerine büyük bir beklenti yaratılmıştı.

Hatta, dizinin ilk bölümünün bir sahnesinde İdris Koçovalı meyhanede Bülent Ersoy’u dinlerken Meliha’nın resmine bakıp hüzünlenmişti.  Bu sahneden İdris’in Meliha’yı çok sevdiği ve hiç unutamadığı algısı yaratılmıştı.

Çukur dizisinin Meliha bombası resmen fos çıktı! 8

Sonrasında da, İdris Koçovalı’nın Meliha’yı ‘Çukur’ uğruna vurduğunu ve hatta öldü olarak bildiğini öğrendik. Sezonun sonlarına doğru da, Aliço Meliha’yı bulmuş ve yaşadığını İdris’e söylemişti.

Bu gelişmelerden sonra Meliha’nın diziye katılmasını bekleyip dizide yaratacağı etkiyi beklemeye başladık.

Hatta, sezon finalinde ortaya çıkıp Çukur’u ele geçiren Karakuzular’ın başında  Meliha’nın olduğunu ya da Selim’in annesinin Sultan değil de aslında Meliha olduğunu düşünen izleyiciler bile vardı.

Ancak, Meliha dizide beklenen etkiyi yaratmadı. İlk olarak yer aldığı sahne bile sönük kalarak beklentiyi karşılayamadı.

Çukur dizisinin Meliha bombası resmen fos çıktı! 9

Her şeyden önce başarılı bir oyuncu olsa da, Şenay Gürler bu karakter için genç kaldı. İzleyici bu karakter için daha önce adı geçen Nebahat Çehre gibi daha ağır bir oyuncu görmek istedi.

Buna ek olarak,izleyiciler ilk sezon İdris Koçovalı’nın Vartolu Salih’in annesi ile olan evlilik dışı ilişkisini izledikten sonra bir de Meliha ile aşkını izlemek istemedi.

İşte bu nedenlerden dolayı da adı çok gekip üzerine çok beklenti yaratılan karakterin dizide hiçbir anlamı kalmadı. Bundan sonraki bölümlerde Meliha için bir hamle yapılıp da ön plana çıkartılır mı bilinmez ama son haftalarda neredeyse hiç sahnesi olmayan Meliha karakterinin Çukur macerası bitmiş görünüyor.