Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ev bölümü ne çok iyi ne çok kötü!

Çukur ev bölümü ne çok iyi ne çok kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çukur dizisinin 26.bölümü oyuncuların kendilerinin çektikleri videolardan oluştu. Dizi, 20 Nisan Pazartesi akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluştu.Sürprizlerle dolu bir bölüm oldu ama izleyicilerin düşünceleri ne çok olumlu ne çok olumsuz oldu.Kimi dizi hayranları Flash TV tadında bir bölüm olduğunu düşünürken, kimileri ise mevcut durumda bunun bile iyi olduğu fikrini sosyal medyada paylaştı.

Sosyal medyada ilginç yorumlar da vardı. Mesela, “Medet abi rolünü hiç unutmamış diğerleri sanki biraz sahte oynuyorlar” diyen bir takipçi dikkat çekti. Bir başka dizi hayranı ise “Yapanların eline emeğine sağlık! Normali gibi çok güzel olmamış ama beğendim” diye yazdı.

Çukur ev bölümü ne çok iyi ne çok kötü! 7

Bu bölümle Çukur’un kalitesinin düştüğünü belirtenler olduğu gibi, telefondan ancak bu kadar olabileceğini söyleyenler de vardı. Çukur dizisinin bu bölümü ile ne kimseyi çok mutlu etti, ne de çok fazla rahatsızlık verdi.Bir daha böyle bir bölüm olur mu, bu da merak konusu…

Dizinin bu bölümünde Koçovalı kardeşlerin sorunlarını çözmeye çalışmaları ve yeni düşmanları Arık Böke Erdenet ile ilgili ulaştıkları bilgiler dikkat çekti.

Çukur’da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürel gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Perihan Savaş ve Nur Sürer yer alıyor.