Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çukur ve Söz dizilerinin oyuncuları Sarp Akkaya ve Rıza Kocaoğlu ile gülmeye doyamayacaksınız!

Çukur ve Söz dizilerinin oyuncuları Sarp Akkaya ve Rıza Kocaoğlu ile gülmeye doyamayacaksınız!

tarafından zk zk

Sevilen oyuncular Sarp Akkaya ve Rıza Kocaoğlu radyoda program yapmaya başladı. Çukur dizisinde Aliço’yu oynayan Rıza Kocaoğlu ve Söz dizisinde Dragan karakterini oynayan Rıza Kocaoğlu’nun radyo programındaki keyifli sohbeti hem güldürecek, hem düşündürecek…

Show Radyo kadrosuna katılan iki ünlü oyuncu, ‘İç Gece’ isimli radyo programlarını dinleyiciyle buluşturuyor. İç Gece isimli radyo programı saat 22.00’de Cuma akşamları yayınlanıyor. Radyo programı boyunca video kaydı alan oyuncular programın bölümlerini ‘’ Berbat ‘’ isimli YouTube kanallarında yayınlıyorlar.

Yakışıklı Olmak İlişkide Avantaj Mı Dezavantaj Mı?

İç Gece isimli radyo programında sorularıyla da birbirlerini zorlayan Sarp Akkaya ve Rıza Kocaoğlu, samimi açıklamalarda bulundular. İlişkilerde yakışıklı olmanın avantaj mı dezavantaj mı olduğunu soran Akkaya’ya Kocaoğlu’ndan cevap geldi; ‘’Hiçbir fikrim yok, ben ilişkilerimde çabayı kullanırım.’’

Kocaoğlu güzel kadının ne olduğunu da anlattı; ‘’Güzel kadın kendisini zeki gösterebilen kadındır.’’ Akkaya ise; ‘’Güzel gülen kadın, güzel kadındır’’ diye ekledi.

Hepsi ve daha fazlası için Youtube/Berbat kanalını takip etmeyi unutmayın!