Ana sayfa Sosyal Medya İmaj değiştiren Sevda Erginci’nin yeni dizi tercihi önceki dizileri ile aynı oldu!

İmaj değiştiren Sevda Erginci’nin yeni dizi tercihi önceki dizileri ile aynı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci, 2012 yılında yayınlanan veda isimli dizideki Lamia karakteri ile dizi setlerine adım attı. Karagül dizisindeki Ayşe karakteri ile öne çıkan oyuncu, bu dram dizisinde güçlü performansı ile göz doldurmuştu.

Sonrasında ise oyuncu, komedi gençlik dizisi olarak dikkat çeken Hayat Bazen Tatlıdır’da Kara Sevda olarak ekranda boy gösterdi. Ardından ise Ver Elini Aşk isimli romantik komedi dizisinde rol alan Sevda Erginci, sonraki tüm projelerinde dram yapımlarını tercih etmesi ile dikkatleri çekti.

En son 2017 tarihinde yayınlanan Ver Elini Aşk ile romantik komedilerde izlediğimiz genç oyuncu, ardından gelen tüm projelerinde hep dram hikayelerinin kahramanı oldu.

Yasak Elma dizisinde Zeynep Yılmaz olarak başrolde yer alan ve 2018-2019 yıllarında güçlü bir çıkış yakalayan Sevda Erginci, 2019 yılında ise Sevgili Geçmiş dizisindeki İpek karakteri ile kısa süre ekranda yer aldı. Ardından ise oyuncu 2022-2021 sezonunda tarihi dram yapımı olan Uyanış Büyük Selçuklu da Turna karakterinde kendisini gösterdi.

İmaj değiştiren Sevda Erginci'nin yeni dizi tercihi önceki dizileri ile aynı oldu! 8

2017 yılından sonra hep dram projelerini tercih eden Sevda Erginci’nin 2021-2022 sezonu için de yine aynı tercihi yapması dikkatleri çekti. Oyuncu, El Kızı isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alacak. Teklifi kabul eden Erginci’ye Muğla yolları gözüktü.

Dizinin çekimlerine ay sonunda Muğla’da başlanması bekleniyor… El Kızı, Fox TV ekranında yayınlanacak ve küçük yaşta öksüz kalan Ezo isimli karakterin duygusallıkla dolu hikayesi anlatılacak.

İmaj değiştiren Sevda Erginci'nin yeni dizi tercihi önceki dizileri ile aynı oldu! 9

Uyanış Büyük Selçuklu’nun ardından tatile çıkan oyuncu, yeni imajı ile instagram hesabından paylaşım yapmış ve büyük de ilgi görmüştü. Saçlarını değiştiren Erginci, fit vücuduyla da yine göz doldurdu.